BILA JE TO ODLUKA IZ SRCA

Rakitić otkrio tko je prevagnuo oko dolaska u Hajduk: 'Moja supruga dala mi je posljednji poticaj'

Uzvratna utakmica 3. pretkola Konferencijske lige između Hajduka i Ružomberoka
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/3
10.09.2024.
u 16:00

Rekla mi je da bi voljela ići živjeti u Hrvatsku s cijelom obitelji. Jednostavno, posebno je imati taj ponos što mogu biti u svojoj zemlji, igrati hrvatsku ligu i pokazati svoju zemlju svojoj obitelji - rekao je bivši hrvatski reprezentativac

Nakon reprezentativne pauze, prve ove jeseni, ubrzo će nam se vratiti klupski nogomet. U HNL-u se već u petak na Maksimiru igra veliki derbi između Dinama i Hajduka, a do sljedeće stanke početkom listopada imat ćemo mnogo zanimljivih susreta. U njima će, kao i u derbiju sudjelovati Ivan Rakitić. Blockbuster-lice domaćeg prijelaznog roka skrasilo se u Hajduku, a u stanci od natjecateljskih obveza dao je intervju za španjolsku radiopostaju Canal Sur.

- Bila je to odluka iz srca, a posljednji poticaj došao je od moje supruge Raquel. Rekla mi je da bi voljela ići živjeti u Hrvatsku s cijelom obitelji. Jednostavno, posebno je imati taj ponos što mogu biti u svojoj zemlji, igrati hrvatsku ligu i pokazati svoju zemlju svojoj obitelji - rekao je bivši hrvatski reprezentativac u odgovoru na pitanje zašto je ovoga ljeta stigao u Hajduk iz Saudijske Arabije i odrekao se velike količine novca koju je ondje zarađivao.

Rakitić se dotaknuo i vremena u Barceloni, prokomentirao je i nekoliko dosta čudnih ispadanja u Ligi prvaka u godinama dok je on tamo igrao.

- Uz svo poštovanje navijačima i svim drugim momčadima, mislim da u Barceloni nismo osvojili više trofeja jer je zavladala dosada i razmišljali smo o drugim stvarima osim nogometa. Zeznuli smo se i protiv Rome i protiv Liverpoola, ali uvjeren sam da je na rezultate u uzvratu utjecala dosada jer smo osjećali da smo nadmoćni. Ako ne daš sve od sebe, ne možeš pobijediti. Da smo ostali glavni, osvojili bi još jednu ili dvije Lige prvaka - rekao je Rakitić.

Komentara 3

JU
JurekJuric
07:40 11.09.2024.

Raketa lažeš ka pas...Doša si zbog terena ...

NI
niko63
18:23 10.09.2024.

Ivan je ljudina ali na žalost proći će kao i Perišić.

Avatar zrakomlat59
zrakomlat59
16:30 10.09.2024.

Čestitam Ivane od srca, dobro došao kući.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije