Hrvatski reprezentativac

Rakitić: Sve nam se odjednom promijenilo, a Messi je neponovljiv

Ivan Rakitić
UESyndication/PIXSELL
20.02.2015.
u 09:49

- Igram na drukčijoj poziciji, ali bitna mi je jedina momčad, a ne moja statistika pa zabijam manje nego što sam u Sevilli.

Nogometaši Barcelone u posljednje vrijeme igraju u sjajnoj formi. Nakon što su 4. siječnja izgubili od Real Sociedada, sve se okrenulo i nanizali su čak 11 uzastopnih pobjeda u svim natjecanjima, što se dogodilo prvi puta od sezone 2008./09.

- Sve se promijenilo na pozitivno, ali moramo biti jako oprezni jer se sve može opet okrenuti na negativno. Nećemo se opustiti. Sada uživamo u slatkim trenucima, no nije nam bilo lako, rekao je Ivan Rakitić za Cadena SER.

Hrvatski reprezentativac standardni je član udarne postave, odigrao je 30 utakmica i zabio četiri pogotka, uz šest asistencija.

- Igram na drukčijoj poziciji, ali bitna mi je jedina momčad, a ne moja statistika pa zabijam manje nego što sam u Sevilli.

Pohvalio je svoje suigrače, a, naravno, najviše Lionela Messija.

- Leo je neponovljiv, on je igračina. Mislim da nitko više neće biti poput njega. Neymar ima sve predispozicije da mu se približi, a obožavam i Danija Alvesa. Igrača poput njega uvijek bih imao u momčadi, zaključio je Raketa.

>>Busquets zarađuje najviše, Rakitić i Iniesta igraju puno, ali najbolji je Xavi

Komentara 1

DU
Deleted user
12:50 20.02.2015.

zalosno ali ti si visak u barci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije