Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čeka novi ugovor

Rakitićev agent govori o interesu Uniteda: Možda ode u Englesku

Ivan Rakitić
Foto: Reuters
1/11
15.11.2016.
u 15:48

Ivan je sretan u Barceloni, tamo ima sjajan tretman i ugovor do 2019. On voli nogomet, a ima tek 28 godina - rekao je Raketin agent Arturo Canales

Ivan Rakitić uskoro bi trebao potpisati novi ugovor s Barcelonom, iako se u posljednje vrijeme sve piše o interesu Manchester Uniteda.

- Ivan je sretan u Barceloni, tamo ima sjajan tretman i ugovor do 2019. On voli nogomet, a ima tek 28 godina - rekao je Raketin agent Arturo Canales pa dodao: 

- Igrao je do sada u Švicarskoj, Njemačkoj i Španjolskoj i tko zna, možda se jednog dana okuša i u Engleskoj. Ipak, za sada je on nogometaš Barcelone, piše Goal.

Rakitić je ove sezone u Primeri u devet nastupa zabio dva gola.

>>U ESPN-ovu izboru: Modrić najbolji vezni igrač, Rakitić četvrti

>>Tjednik Max! i sport Večernjeg lista pratite i na Facebooku

Komentara 2

HD
HR-Diaspora
20:24 15.11.2016.

tamo sam ga vec iz pocetka htio vidit kakva barcelona sminkeri. on ce dat manu sta im treba i jos koji u obrani i opet su kompletni za pehare

UN
unbekant
20:17 15.11.2016.

Bravo za Rakitica,samo bjezi iz te ciganske lige,Engleska je kao i Njemacka Meka za nogometase,koji znaju sta zele i koji znaju igrati nogomet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije