NJEMAČKI DRAGULJ

Real je pronašao zamjenu za Luku Modrića. Evo tko će nositi njegovu desetku iduće sezone

LaLiga - Atletico Madrid v Real Madrid
JUAN MEDINA/REUTERS
02.10.2024.
u 17:58

Leverkusen za Wirtza traži barem 150 milijuna eura, što vrlo vjerojatno neće predstavljati nikakav problem za Florentina Pereza i bogati Real.

Nekadašnji sportski direktor njemačkog velikana Bayerna Michael Reschke smatra kako će mladi njemački nogometaš Florian Wirtz postati novo pojačanje Real Madrida i to već idućeg ljeta, kao zamjena našem kapetanu Luki Modriću koji je zagazio u četvrto desetljeće života, ali i dalje igra vrlo dobro za kraljevski klub. 

- Iako je Bayern jedan od pet najboljih klubova na svijetu, jasno je da Wirtz samo razmišlja o potpisu za Real Madrid. Moje osobno mišljenje je da će Wirtz potpisati za Real Madrid. Isto tako Carlo Ancelotti će biti zamijenjen Xabijem Alonsom. Ako dođe Alonso na klupu Reala omiljenog igrača će povesti sa sobom. Imam osjećaj da će se to sve perfektno uklopiti - rekao je Reschke o budućim promjenama u Realu.

VEZANI ČLANCI:

U dresu aktualnog prvaka Njemačke 21-godišnji ofenzivac odigrao je 161 utakmicu i ostvario je učinak od 47 pogodaka i 51 asistencije, a Leverkusen za Wirtza traži barem 150 milijuna eura, što vrlo vjerojatno neće predstavljati nikakav problem za Florentina Pereza i bogati Real. 

Komentara 3

IV
ivica.vranjic
19:42 02.10.2024.

Bar pet godina na istu foru skupljate klikove....prozirno.

RI
Rizlman
18:25 02.10.2024.

To se neće dogoditi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije