ZABUNILI SE...

Real Madrid: Modrić večeras igra protiv Argentine

Modrić Messi
Alex Caparros/UESyndication/PIXSELL
12.11.2014.
u 18:47

- Modrić će odigrati dvije utakmice za Hrvatsku. Prva je večeras, prijateljski susret u Londonu s Argentinom - stoji uz fotografiju na kojoj je Modrić u kombiniranom dresu Hrvatske i Reala.

Real Madridu potkrala se pogreška - kraljevski klub je na Twitter profilu objavio da će Luka Modrić večeras igrati s Argentinom.

- Modrić će odigrati dvije utakmice za Hrvatsku. Prva je večeras, prijateljski susret u Londonu s Argentinom - stoji uz fotografiju na kojoj je Modrić u kombiniranom dresu Hrvatske i Reala.

No, na žalost svih ljubitelja nogometa Messiju i ostalima se neće suprotstaviti naši najbolji igrači jer ih Niko Kovač čuva za nedjeljnu utakmicu s Italijom. Večeras će u Londonu istrčati Lešković, Sharbini, Čop, Antolić...

>> Niko Kovač na treningu otkrio karte, evo tko će čuvati Messija!

Komentara 2

ZE
zekoslavmrkva
19:02 12.11.2014.

Ha ha ,neznaju tko vodi Hrvatsku ,tamo neki lik ..

JU
juroqueteamo2
22:41 12.11.2014.

Hrvatsku vodi mladi strucnjak kojega kalibra Hrvati do sada nisu imali. Niko Kovac je bio izrazito dobar igrac a sada je vrhunski trener. Kod nekih jadnih Hrvata bi bio dobar da je bio clan partije. Niko je iznad zabokrecine izz koje male ribice zrak hvataju. Bravo Niko i bravo svi hrvatski reprezentatici na terenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije