KRALJEVI KROČE PREMA NASLOVU

Real Madrid rutinski slavio, Modrić se odmarao za Ligu prvaka

Champions League - Quarter Final - First Leg - Chelsea v Real Madrid
Peter Cziborra/REUTERS
09.04.2022.
u 23:00

Nogometaši Real Madrida svladali su na Bernabeu Getafe s 2-0 u 31. kolu Primere i nezaustavljivo kroče ka naslovu u Španjolskoj.

Casemiro (38) i Lucas Vasquez (68) donijeli su Realu pobjedu, a trener Ancelotti ovoga puta nije koristio Luku Modrića, koji je ostao na klupi. Kraljeve u utorak čeka uzvrat s Chelseajem u četvrtfinalu Lige prvaka u kojem brane 3:1 pa se hrvatski kapetan čuvao za tu utakmicu.

Real vodi s 72 boda,12 više od drugoplasirane Seville, dok je Getafe 14. s 32 boda.

Ranije su Villareal i Athletic Bilbao odigrali 1-1. Poveli su gosti preko Garcie (43), a za Villareal je izjednačio Pedraza (60).

Juventus slavio protiv Cagliarija

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 32. kola talijanskog nogometnog prvenstva Juventus je kao gost preokretom svladao Cagliari sa 2-1 (1-1).

Domaće je u vodstvo u otvaranju utakmice doveo Joao Pedro (10), sredinom prvog poluvremena Juventusu je poništen pogodak nakon što je udarac Pellegrinija s vrha kaznenog prostora na putu prema mreži pogodio Rabiota u lakat koji je bio čvrsto stisnut uz tijelo Francuza koji je bio i leđima okrenut svom suigraču. Glavni sudac prvotno je priznao gol samo da bi reagirao VAR te je domaćin ostao u prednosti. 

Ipak, Juventus je dozasluženog izjednačenja stigao na samom isteku prvog poluvremena kada je De Ligt (45) glavom u mrežu pospremio ubačaj Cuadrada, da bi potpuni preokret uslijedio u nastavku kada je branič Cagliarija u želji da klizećim startom izbije loptu pogodio Vlahovića (75) u stopalo, a lopta se odbila iza leđa Cragna.

Četvrti Juventus sada ima 62 boda, četiri manje uz utakmicu više od drugog Intera i trećeg Napolija, a pet manje uz također utakmicu više od vodećeg Milana.

Cagliari, za koji je Marko Rog igrao od 58. minute, ostao je 17. sa 25 bodova, tri više od Genoe i Venezije koje se nalaze u zoni ispadanja, ali s jednom utakmicom više od Genoe, a dvije više od Venezije.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije