EURO NOGOMET

Rebić je nezaustavljiv: U pobjedi zabio i asistrirao

Ante Rebić
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
30.09.2018.
u 17:25

Fiorentina je s 2:0 u sedmom kolu Serie A golovima Veretoura i Biraghija. Marko Pjaca je igrao do 54. minute kod domaćina, dok je za goste cijelu utakmicu odradio Mario Pašalić.

Ante Rebić nedavno se vratio na terene nakon ozljede, a dobru formu potvrdio je i danas u pobjedi Eintrachta 4:1 protiv Hannovera u šestom kolu Bundeslige.

Hrvatski ofenzivac prvo je u 45. minuti zabio za 2:0 i to tako što je loptu primio leđima okrenut golu, pa se oslobodio čuvara i onda zabio. Rebić je tako pogodio i drugo kolo u nizu.

U 59. minuti Rebić je upisao i asistenciju, i to za De Guzmana koji je postavio konačnih 3:0. Inače, Eintracht je poveo golom N'Dicka u 36. minuti. U samoj završnici gosti su preko Muslije smanjili na 3:1, da bi konačni rezultat postavio Jović.

Hrvatski reprezentativac igrao je do 82. minute, a njegov Eintracht ovom pobjedom skočio je na 11. mjesto Bundeslige sa sedam bodova.

Fiorentina je s 2:0 u sedmom kolu Serie A golovima Veretoura i Biraghija. Marko Pjaca je igrao do 54. minute kod domaćina, dok je za goste cijelu utakmicu odradio Mario Pašalić.

Stipe Perica odigrao je prvo poluvrijeme u domaćem porazu Frosinonea od Genoe 1:2. Goste je do pobjede odveo Piatek s dva gola, dok je Ciano bio strijelac za domaćine.

Bologna je s 2:1 pobijedila Udinese, dok je Torino kao gost kod Chieva 1:0.

Rezultati by SofaScore

Komentara 6

JU
juma
17:48 30.09.2018.

Protivnicki igraci se od Rebica odbijaju kao od zida. Koji god udje u duel zavrsi na travi, a Ante nastavlja dalje.

PR
prajdali100
17:47 30.09.2018.

Bravo ! Valjda će naši sačuvati nešto i za Engleze.

NO
Norway
18:24 30.09.2018.

Ante,volimo te

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije