ENGLESKA

Redsi dobili City, Modrić predvodio protiv Evertona

'Steven Gerrard, Liverpool   Photo: Press Association/Pixsell'
'Nick PottsPress Association/Pixsell'
11.01.2012.
u 22:46

Engleska: Carling Cup, polufinale Man City-Liverpool 0:1; prvenstvo 20. kolo: Tottenham-Everton 2:0 (Modrić igrao, Kranjčar na klupi).

Steven Gerrard odveo je Liverpool na korak do finala engleskog Carling Cupa. Pobijedili su na gostovanju vodeću momčad Premiershipa Manchester City, a jedini pogodak postigao je spomenuti Gerrard s bijele točke u 13. minuti.

U finalu, ako ga potvrde u uzvratu, ih čeka Crystal Palace, koji je u osmini izbacio Manchester United (1:0) te ima minimalnu prednost u polufinalu protiv Cardiffa (1:0).

Na Otoku je u srijedu odigrana i zaostatala utakmica između Tottenhama i Evertona, na White Hart Laneu slavili su Spursi golivma Lenonna u 35. i Assou-Ekotta u 63. minuti. Luka Modrić odigrao je cijeli susret, a Niko Kranjčar odgledao ga je s klupe. Tottenham je ostao na trećem mjestu prvenstva, iza dva Manchestera i s osam bodova ispred Chelsea.

Sada svi klubovi na Otoku imaju 20 susreta iza sebe.

Komentara 9

DU
Deleted user
13:19 12.01.2012.

ahaaaa,modric predvodio. sto je onda radio jake livermore. modric juce na utakmici nije bio vrijedan da mu kopacke cisti.

Avatar flame
flame
23:11 11.01.2012.

O čemu vi pišete? I nazivate se sportskim novinarima? Možda ste trebali provjeriti da se igraju i UZVRATNE utakmice? Palace također nije još u finalu. Ili imate neke dojave?

MA
Mamlaz
02:08 12.01.2012.

@hrvatin Slažem se, i volim upoznavati birtijske HR stručnjake koji bolje znaju procjeniti vrijednost igrača nego papci kao Alex Feguson, Andre Villas Boas itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije