PRIJETI MU ZATVOR

Reprezentativac bez pristanka snimao seksualne odnose s partnericama, sve završilo u javnosti

Footballer Hwang Ui-jo at court
Foto: Yonhap News/NEWSCOM
1/3
16.10.2024.
u 13:00

"Neću učiniti ništa loše u budućnosti i dat ću sve od sebe kao nogometaš", rekao je Hwang sudu u Seulu. "Iskreno se ispričavam žrtvama na koje su utjecali moji postupci i duboko mi je žao zbog razočaranja koje sam izazvao svima koji su me podržavali", dodao je

Južnokorejski nogometaš Hwang Ui-jo ispričao se zbog tajnog snimanja seksualnih odnosa sa svojim partnericama. Tužitelji kažu da je 31-godišnji napadač u četiri navrata između lipnja i rujna 2022. snimao seksualne odnose s dvije svoje partnerice bez njihova pristanka. U svom prvom pojavljivanju pred sudom u Seulu u srijedu, Hwang je rekao da mu je "duboko žao" što je izazvao "razočaranje". Bivši napadač je prošlog mjeseca otišao iz engleskog Nottingham Foresta u turski Alanyaspor.

Videozapisi su dospjeli u javnost nakon što ih je Hwangova šogorica podijelila na društvenim mrežama prošlog lipnja, u pokušaju da ga ucijeni. U rujnu je osuđena na tri godine zatvora zbog ucjene nakon što ju je Hwang tužio. Međutim, optužbe protiv njega su se nastavile jer su tužitelji rekli da je nezakonito snimao videozapise. Tužitelji su odbili dati pojedinosti o ženama na video snimkama kako bi spriječili daljnju štetu.

"Neću učiniti ništa loše u budućnosti i dat ću sve od sebe kao nogometaš", rekao je Hwang sudu u Seulu. "Iskreno se ispričavam žrtvama na koje su utjecali moji postupci i duboko mi je žao zbog razočaranja koje sam izazvao svima koji su me podržavali", dodao je. Tužiteljstvo u slučaju u kojem je odrađeno tek prvo saslušanje za nogometaša traži četiri godine zatvora.

FOTO Ovo su najbolji strijelci Hrvatske u povijesti: Znate li tko je na vrhu i tko je tu od aktivnih vatrenih?

Footballer Hwang Ui-jo at court
1/13
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije