TRENER SLAVENA

Rigao je vatru na Poljudu, a sad se opet obrušio na suđenje: 'Živci su tanki, svako kolo ista priča'

Slaven Belupo i Lokomotiva sastali se u 3. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/3
18.08.2024.
u 08:13

Moje isključenje? Ne znam što reći, bila je njihova čista ruka i onda dobiješ gol iz te kontre. Malo su živci bili tanki, svako kolo se neke njihove odluke vežu za nas, tako da više neću komentirati suđenje, to stvarno nema smisla - rekao je Ivan Radeljić

Bilo je jako zanimljivo u jedinom subotnjem dvoboju 3. kola HNL-a u kojem su Slaven Belupo i Lokomotiva u Koprivnici odigrali 2:2. Niti jedni niti drugi i dalje nemaju pobjedu u novoj sezoni. Slaven je poveo, Lokomotiva je preokrenula, ali nije mogla do bodova na Kušek Apašu.

Nakon utakmice domaći trener Ivan Radeljić nije bio zadovoljan suđenjem. Pokazivao je to još za vrijeme utakmice na kojoj je zbog crvenog kartona udaljen sa svoje klupe na tribinu.

- Utakmica je bila dosta zanimljiva za gledatelje. U nastavku smo bili malo dominantniji, možda malo bliže pobjedi, ali na kraju bod svakome, čestitke i Lokomotivi. Malo su nas poremetile ozljede, izgubili smo i Crepulju zbog temperature, ali dečki su dobro reagirali i drugom poluvremenu. Moje isključenje? Ne znam što reći, bila je njihova čista ruka i onda dobiješ gol iz te kontre. Malo su živci bili tanki, svako kolo se neke njihove odluke vežu za nas, tako da više neću komentirati suđenje, to stvarno nema smisla.

S druge strane, trener Lokomotive Silvijo Čabraja smatra da je ovaj rezultat bio najpošteniji.

VIDEO: Hajduk već priznao potpuni poraz? Kalinić: 'S Dinamom se nemamo što uspoređivati. Kvalitetniji su'

- Na kraju mogu biti zadovoljan bodom. U drugom poluvremenu bilo je bezglavo trčanje jedne i druge ekipe, a mislim da smo u prvom bili bolja ekipa od Slavena, da smo kontrolirali igru. Nažalost, ozljedom Fetaija izgubili smo stabilnost u sredini. Imali smo i mi svojih prilika, u drugom poluvremenu i Slaven, tako da je neodlučeno najpošteniji rezultat.

Podsjetimo, Radeljić je bio nezadovoljan suđenjem i na otvaranju sezone na Poljudu protiv Hajduka. Sada se opet odlučio progovoriti o toj temi.

- Evo ovako, ja ću od starta krenuti. Sad sam pričao na mobitel s predsjednikom. Znači jednostavno, gdje se liga završila, tu se i nastavila. Ovo je sramotno! Neka čovjek pogleda kako se penal ne svira na utakmici Njemačka - Španjolska. Ako je to ta VAR snimka koju ja imam na svojem monitoru, to može jedino osjećajem svirati. Neka mi objasni kako je poništio autogol Prpića, na osnovu čega je poništio taj gol. Frajeru, pustiš gol, ideš gledati VAR, onda ćeš vidjeti je li gol ili nije. Ako je crveni karton Lučića, čisti kao suza, zašto onda Rakitiću pet puta prije nije dao crveni karton. Ista situacija. E to su ti kriteriji. Mali smo, od starta nas se gazi. Nema veze, pa nek igraju Dinamo i Hajduk prvenstvo, mi ostali ne trebamo. Samo smo statisti. Hvala, toliko, doviđenja - rekao je vidno iznervirani strateg momčadi iz Koprivnice na Poljudu.

Komentara 3

ST
sttipe
12:14 01.09.2024.

Mjauču??? Hajduku su se godinama rugaju, pa ih stiže karma.. Jučer 100% čist gol Pukštasa.. Srića krađa var sobe nije odnila bod..

KU
kuki333
12:10 18.08.2024.

Najbolje da Lokomotiva i Dinamo igraju🤣Ajde sada bar nemora hajdug spominjati🤣

Avatar Stradun
Stradun
13:30 18.08.2024.

Neka se Belupov trener malo smiri. Za nepravdu u Splitu bje u pravu. A ovo protiv Lokomotive, nepravilnost, dvojbeno je. Gledao sam utakmicu. Pravedna podjela bodova. Sudac - dobar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije