Derbi HNL-a

Rijeka i Split remizirali na Kantridi, Zagorac spasio goste

Rijeka - Split
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/6
26.10.2014.
u 21:13

Rijeka je i dalje druga s 29 bodova, šest manje od Dinama, dok Split ima 17 bodova i nalazi se na četvrtoj poziciji

U 13. kolu HNL-a Rijeka i Split pred pet tisuća gledatelja na Kantridi odigrali su 1:1 i podijelili bodove. Bio je to susret u kojem je domaća momčad bila bolja, dominirala tijekom cijelog susreta, ali obrana gostiju i posebno vratar Zagorac bili su na visini zadatka.

U prvom dijelu Moises, Kramarić i Kvržić su se ispromašivali, a gosti su to iskoristili minuti prije odmora. U polukontri su dobro kombinirali, Rog je dao na desnu stranu za Ibriksa koji ulazi u kazneni prostor i zabija u daljnji kut vratara Vargića.

Foto: Goran Kovačić/Pixsell

Početkom nastavka Rijeka je izjednačila. Sharbini je s desne strane dao jednu loptu na drugu vratnicu, činilo se da će lopta izaći izvan granica igrališta, ali Kramarić je uklizao i zabio za 1:1. Nakon toga Rijeka je potpuno navalila, ali Zagorac je odlično branio. Promašivali su Riječani sa svih strana, Sharbini je pogodio gredu, a Krstanović loše reagirao u mat situaciji, ali rezultat se nije mijenjao. Rijeka je i dalje druga s 29 bodova, šest manje od Dinama, dok Split ima 17 bodova i nalazi se na četvrtoj poziciji.

>>Dinamo pregazio Osijek, a Mamić uživao u predstavi dok su ga BBB vrijeđali

Komentara 3

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
09:02 27.10.2014.

Nema zime za HNK Rijeku dok na njenoj klupi sjedi odličan europski trener Matjaž Kek koji za zna, može i uspjeva.

JW
JW
21:19 26.10.2014.

Zagorac zaslužuje biti u reprezentaciji,najbolji je golman u HNL-u već 2 sezone !!

Avatar mlijeko
mlijeko
22:22 26.10.2014.

Ma to su Žužul i Mamić iskemijali da srede Rijeku..Nije Rijeci pomogao ni supermen Kramarić...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije