Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAZNE ZA 33. KOLO
Povratak na članak

Rijeka kažnjena jer su navijači vrijeđali Ristovskog, Hajduk se vratio na popis sankcioniranih

Rijeka se kažnjava i zato što su u 45. minuti utakmice domaći navijači na istočnoj tribini uzvikivali “Cigane, Cigane“ igraču Dinama, Stefanu Ristovskom, čime je počinjen prekršaj iz članka 87. Disciplinskog pravilnika HNS-a, zbog čega se utvrđuje novčana kazna u iznosu od 4.500 eura pa se na temelju odredbe članka 38. st. 1. DP HNS-a izriče ukupna novčana kazna u visini od 9.500 eura.

Komentari 4

DU
Deleted user
15:04 08.05.2024.

Poljud vrijeđao vlastite igrače. To ide pod vrijeđanje uz kaznu ili prolazi nekažnjeno pod odgojne mjere?

VL
GN
gnoj
09:46 09.05.2024.

Hajdugu bi bilo najbolje da stalno nema gledaoca jer onda ne plaća ni kazne !

VL
Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
17:13 08.05.2024.

naravno da nitko ne spominje Ristovskog i njegovo kreštanje sa bakljom u ruci "Bit će Rijeka ku*ac šampion." objektivna DP HNS-a uvijek je znala razlučiti emociju od vrijeđanja. kaljuža bila, kaljuža ostala

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.