TRENER NAJVIO UTAKMICU

Rijeka nakon debakla igra derbi: 'Rezultati govore sve o Dinamu. Od igrača tražim samo jedno'

Ljubljana: Povijesni debakl Rijeke, Olimpija slavila 5:0
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
31.08.2024.
u 16:00

"Nije me strah nedjelje, da me strah, ne bih bio ovdje. Ne želim samo da se ponove neke stvari kao u Ljubljani. Prve stvari koje stavljam pred igrače su angažman, trka i energija i to nikad ne smije biti upitno, neovisno o tome protiv koga igramo", rekao je Đalović

Rijeka se još nije u potpunosti oporavila od šokantnog europskog poraza kada ih je Olimpija u Ljubljani svlada s 5:0, a pred njima je već najteža utakmica domaćeg prvenstva. Nakon ispadanja iz Konferencijske lige momčad Radomira Đalovića će se u nedjeluju suočiti s Dinamom. Utakmica se igra na Rujevici od 20.45, a u njoj neće biti Franje Ivanovića koji je za četiri milijuna eura prodan belgijskom Royale Union Saint-Gilloiseu. Tako će momčad, bitno oslabljena i potresena velikim porazom, iskupljenje tražiti protiv Dinama čiji je učinak ove sezone stopostotan kako u Europi, tako i na domaćim terenima. Utakmicu je najavio trener Rijeke. 

"Nakon utakmice protiv Olimpije još jednom htio bih se ispričati svim navijačima Rijeke. Nadam se i vjerujem da je to bio splet okolnosti koje nismo mogli ni zamisliti. Od prve minute sve je otišlo u krivom smjeru. Moramo što prije zaboraviti tu utakmicu i u nedjelju pokazati da je to bio loš dan. Ukazao sam igračima na nekoliko stvari, pogrešaka će uvijek biti i nije problem jer one su dio nogometa. Upozoravali smo cijelo vrijeme na pristup i da neće biti lagana utakmica", rekao je Đalović.

GALERIJA Rijeka izgubila 5:0 u Ljubljani. Na tribini Armade izbio kaos

Ljubljana: Povijesni debakl Rijeke, Olimpija slavila 5:0
1/16

"Nije me strah nedjelje, da me strah, ne bih bio ovdje. Ne želim samo da se ponove neke stvari kao u Ljubljani. Prve stvari koje stavljam pred igrače su angažman, trka i energija i to nikad ne smije biti upitno, neovisno o tome protiv koga igramo", rekao je Đalović. Međutim, činjenica ostaje da Rijeka protiv Dinama ne zna za pobjedu već devet utakmica u nizu. Posljednji put su im uzeli tri boda u srpnju 2020. godine kada su slavili s 2:0.

"Rezultati govore sve o Dinamu. Napravili su odličan rezultat, imaju sjajnu ekipu, ali opet moram reći - kad krene utakmica, sa svake strane je 11 igrača na terenu. Tražim samo da idu 300 na sat. Ovo je utakmica karaktera, očekujem od svojih igrača da pokažu da je ona utakmica u Ljubljani bila samo jedna potpuna blokada", zaključio je Đalović.

VIDEO Zajec: Sramota je da Dinamo na ovakvom stadionu igra Ligu prvaka. Novcem moramo srediti klub

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije