Rijeka

U generalki uoči Lige prvaka Kekova družina zabila pet pogodaka!

Rijeka
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
1/6
06.07.2017.
u 00:17

Momčad Matjaža Keka je u prijateljskoj utakmici pobijedila Celje sa 5:1

Rijeka je sa stilom zaključila pripreme za novu sezonu! Momčad Matjaža Keka je u prijateljskoj utakmici pobijedila Celje sa 5:1.

Gavranović je zabio prvi pogodak već u sedmoj minuti, a u strijelce se ponovno upisao i Heber koji je pokazao da će biti sjajno pojačanje. Brazilac je zabio u 27. minuti, dok je Gorgon na 3:0 povisio osam minuta kasnije.

Lupeta je u 37. smanjio zaostatak, a rezultat se nije mijenjao do 87. minute kada je precizan bio Punčec. Konačnih 5:1 autogolom je u drugoj minuti sudačke nadoknade postavio je Džinić.

Rijeka je utakmicu počela u sastavu: Sluga, Martić, Župarić, Elez, Zuta, Bradarić, Mišić, Gorgon, Gavranović, Matei, Heber.

Rijeka je na pripremama uoči nove sezone pobijedila u tri susreta (Celje 5:1, Lokomotiv 1:0 i Astra 3:1), te jednu utakmicu remizirala (1:1 s Triglavom).

Komentara 1

MO
matK.O.
10:00 07.07.2017.

družina...yugoVL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije