Nestalo struje

Rijeka vodila protiv Dragovoljca pa utakmica poništena!

Rijek, Hrvatski dragovoljac
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/3
10.11.2013.
u 20:43

Na stadionu je nestalo struje, a kako se pola sata nije uspio riješiti problem, utakmica je prekinuta i odgođena

Rijeka je u 16. kolu HNL-a dočekala Hrvatski dragovoljac na Kantridi, ali utakmica je prekinuta.

Već se prije početka utakmice mislilo da će biti odgođena zbog terena natopljenog kišom, ali kapetani momčadi i sudac na zadovoljstvo publike odlučili su da će utakmica početi. U prvom poluvremenu to je više nalikovalo vaterpolu nego nogometu, ali Rijeka se u tim uvjetima bolje snašla. 

Pogotkom Kneževića na predah je otišla s vodstvom. No, onda su uslijedili novi problemi. Na stadionu je nestalo struje, a kako se u pola sata nije uspio riješiti problem, utakmica je prekinuta i odgođena.

Kako doznajemo, utakmica bi se trebala odigrati 22. prosinca, a informacije kažu da će biti potpuno ponovljena te da je vodstvo Rijeke bilo uzalud.

Komentara 1

MO
mojazemlja
21:12 10.11.2013.

Dali će biti kažnjen organizator,ili gostujući klub(zbog navijača).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije