Trenerske kalkulacije

Rijeka zakaparila novog trenera nakon šoka sezone? Zna se tko preuzima Dinamo u tom slučaju

16.03.2022.
u 21:59

Proteklo prvoligaško kolo, u kojemu se dogodio najšokantniji rezultat sezone, pobjeda Hrvatskog dragovoljca nad Rijekom, možda će za neke aktere toga događaja imati dalekosežne posljedice. Ne u negativnom smislu, dapače.

Komentara 2

RU
Rubikon
11:10 18.03.2022.

Rijeka bi bila luda da se odrekne Tomica za Hajduk je definitivno Tramezzani najbolji izbor

RA
radolizem
00:04 17.03.2022.

Za Tomića su Dinamo ili Hajduk, premda u Hajduku ne bi prošao ni nitko. Hajduk i kad je imao najbolje igrače u momčadi, uvijek je gubio (PSV, St.Etienne, HSV, Valencia, Waregem, Totenham...). U Hajduku nisu mogli ni Ivić, ni Mladinić...niti stotinu drugih trenera, a imali su, individualno, daleko najbolje igrače. Nitko nije imao prodor Šurjaka, brzinu Zlatka Vujovića, trku Gudelja, profinjenost jurice Jerkovića, lucidnost Blaža Sliškovića, relzaciju Žungula, i tu možemo dodati Buljana, Oblaka. Od 1974. do 1984. imali su 20 vruhunskih igrača, a nisu igrali niti jedno europsko finale.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?