VIJESTI IZ LIVERPOOLA

Rodgers: Lovren trenira, ali još ne znamo hoće li biti spreman za Leicester

dejan lovren
Press Association/PIXSELL
31.12.2014.
u 19:14

- Dejan trenira tek nekoliko posljednjih dana. Još ćemo vidjeti kako će se osjećati. Ako sutra ne bude spreman, definitivno će biti za utakmicu Wimbledonom u FA Kupu - rekao je Rodgers.

Dejan Lovren oporavlja se od ozljede koju je zaradio prije dva tjedna u utakmici Capital One kupa protiv Bournemoutha.

No, trener Liverpoola Brendan Rodgers još nije siguran hoće li moći računati na hrvatskog reprezentativca u sutrašnjoj utakmici protiv Leicestera.

- Dejan trenira tek nekoliko posljednjih dana. Još ćemo vidjeti kako će se osjećati. Ako sutra ne bude spreman, definitivno će biti za utakmicu Wimbledonom u FA Kupu - rekao je Rodgers.

>> Uspon i pad Liverpoola obilježili 2014. godinu

Komentara 3

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
20:47 01.01.2015.

Nakon danasnjih 2:2 protiv Leicestera (oba postignuta gola iz penala) i bez Lovrena, postavlja se pitanje jel Lovren opet kriv ? Meni se cini da je Liverpool klub velike povijesti i vrlo skormne sadasnjosti s cime se dugogodisnji navijaci ne mogu pomiriti (nesto kao Hajduk kod nas). Mozda Lovren nije vrijedan novca koji su dali za njega, ali neka druga pojacanja su jos manje vrijedna. Mozda je Luis Suarez bio i vise od 50% tima, ali i s ovim igracima se moze bolje. Cini mi se da je Brendan Rodgers tu najveci krivac, ne samo zbog kupnje igraca, vec zbog toga kako igra s njima. Mali Sterling je atletski trkac s puno brzine i nedovoljno igracke pameti (uz Sturridgea dobro izgleda), Gerrarda bi najbolje trebalo na klupu pa neka ulazi kao Rickie Lambert (cija je kupnja totalno izvan pameti) , Lallana je solidan napadac, ali otprilike nesto kao Duje Cop, pa ne moze on zamjenit Suareza. Mignolet i cijela obrana nije tako losa, ali je defanzivna sredina katastrofa i previse se treba zaustavljati u zadnjoj liniji. Zato dobivaju puno golova.

EI
Einhard
03:38 01.01.2015.

Nevjerojatno, kako nepouzdani i ne dovoljno kvalitetan igrac dobiva prostor svoje neznanje dokazivati u klubovima poput liverpoola ili lyona.

DU
Deleted user
09:24 01.01.2015.

Lovren je prvo maneken pa nogometaš,u prvom je daleko uspješniji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije