SVE GOTOVO?

Romano: Doznao sam detalje Vuškovićeva transfera u Tottenham. Odbio je pet europskih velikana

Luka Vušković pogotkom Osijeku postao najmlađi strijelac u povijesti Hajduka
Davor Javorovic/PIXSELL
14.09.2023.
u 09:40

Vrlo će vjerojatno ostati na Poljudu do kraja sezone, otkrio je Romano pa dodao da ovo predstavlja veliki zaokret u sportskoj politici Spursa.

Hajdukov wonderkind Luka Vušković, 16-godišnjak, trebao bi prema informacijama talijanskog novinara Fabrizija Romana preseliti se u engleski Tottenham. Iako se spekuliralo da će otići u PSG ili Manchester City, Vušković bi za 11 milijuna eura trebao otići u sjeverni London. To će ujedno biti i Hajdukov rekord. 

– Imam detalje, ali ne smijem ih podijeliti jer će me ubiti – našalio se talijanski insajder, no brzo je nastavio u ozbiljnijem tonu rekavši da je ovo veliki posao za Tottenham, jer je barem pet velikih europskih klubova bilo zainteresirano za Vuškovića:

– Jako je mlad, ali već je igrao u prvoj momčadi i igra za prvu momčad Hajduka iako ima samo 16 godina. To pokazuje koliko je dobar igrač i koliko ga smatraju važnim u Hrvatskoj. 

VEZANI ČLANCI:

Već početkom godine počeli su stizale su prvi neslužbene ponude za Vuškovića, prvi se javio francuskih prvak PSG, a potom europski prvak Manchester City koji je poslao službenu ponudu na Poljud. Romano tvrdi da je još jedan engleski klub bio zainteresiran, ali još ne želi otkriti ime. 

Romano isto tako tvrdi da je Vušković želio samo potpisati za Tottenham jer su mu prezentirali projekt po mjeri, poručio je Hajduku da zaustave pregovore sa svim ostalim klubovima, jer želi samo u sjeverni London. Posao je navodno gotov, čeka se samo potpis ugovora i službena potvrda, no sasvim je jasno da se Vušković neće odmah preseliti u Veliku Britaniju.

Vrlo će vjerojatno ostati na Poljudu do kraja sezone, otkrio je Romano pa dodao da ovo predstavlja veliki zaokret u sportskoj politici Spursa. 

Komentara 1

DU
Deleted user
12:11 14.09.2023.

prodat 16 godisnjaka?? zelim mu sve dobro samo da ne prodje kao halilovici i drugi koji su tako mladi otisli...i nestali!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije