BLIZU ODLASKA

Romano: Šutalo do kraja tjedna potpisuje za novi klub. Bit će jedan od najskupljih dinamovaca ikada

Pula: Igrači na zagrijavanju prije početka utakmice NK Istra 1961 - GNK Dinamo
Nel Pavletic/PIXSELL
12.08.2023.
u 08:16

Hrvatski stoper uskoro bi trebao preseliti u redove bivšeg prvaka Europe i sredinu koja jako dobro prodaje igrače u još veće klubove

Najbolji nogometni insajder Fabrizio Romano kasno sinoć napisao je kako je Josip Šutalo na korak do potpisa za nizozemskog velikana Ajaxa. Romano je prije tri dana objavio da je Ajax ponudio 20 milijuna eura i neimenovani iznos bonusa, a drugi talijanski stručnjak za transfere Nicolo Schira kasnije je javio da je ponuda 21 milijun eura plus dva milijuna kroz bonuse. 

- Ajax očekuje da Josip Šutalo potpiše do kraja tjedna . Preostalo je riješiti samo završne detalje prije nego što Hrvat postane igrač nizozemskog velikana. Šutalo je već neko vrijeme jasan: Ajax je njegov prioritet - napisao je Romano preko Twittera.

VEZANI ČLANCI:

Dinamo se izjasnio kako za njega traži 25 milijuna eura, a tu svotu bi mogao i dobiti s uračunatim bonusima, čime bi Šutalo izbio na treće mjesto najvećih izlaznih transfera u klupskoj povijesti. Samo su Dani Olmo (29 milijuna eura) te Marko Pjaca (29.4 milijuna eura) napustili Maksimir za veću svotu novca.

Plavi su već ranije odbijali ponude Arsenala, Nottingham Forresta te talijanskog prvaka Napolija. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije