ZVIJEZDA REALA

Ronaldo će dobiti blizance za koje je platio 12 milijuna eura!

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
08.04.2017.
u 18:46

Jedan od najboljih nogometaša svijeta već ima jednog sina, Cristiana Juniora, kojega je također rodila surogat majka.

Zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo uskoro bi po drugi put trebao postati otac. Engleski mediji pišu da će uskoro dobiti muške blizance, a i ovoga puta će ih na svijet donijeti surogat majka.

Ronaldo ime majke čuva u strogoj tajnosti. Britanski tabloidi pišu da joj je platio 12 milijuna eura da rodi blizance te da javnost ne sazna za njen identitet.

Jedan od najboljih nogometaša svijeta već ima jednog sina, Cristiana Juniora, kojega je također rodila nepoznata surogat majka. Portugalac je u vezi s 23-godišnjom Georginom Rodriguez.

>> Griezmann šokirao Real za remi na Santiago Bernabeuu, a evo kako je Modrić odgovorio kritičarima

 

G☀️☀️D M 👸🏻R N 🌷 N G #GioTime

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

 

El último en soñar que apague la luna 🌒🌓🌑 Carpe diem. Buenas noches - Buenos días #🕷🕷🕷🕷🕷

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

 

HAKUNA MATATA 🐾 Buenos días, buenas tardes, buenas noches ☀️🌥🌒

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Komentara 4

JU
juma
22:09 08.04.2017.

Ovaj brije noge, sminka se, lakira nokte i kupuje djecu od surogat majki ali se srami priznati da je gay? Steta. Bio bi to veliki iskorak za gay nogometase koji se sada moraju skrivati, no njemu su vazniji sponzori i osobni interesi.

Avatar Ruanda2013
Ruanda2013
22:43 08.04.2017.

za 12 i ja bi mu rodio djecu...

CE
centirion
07:58 09.04.2017.

Zabija golove kao lud, a nemože napraviti bebu na normalan naćin! Uzalud ti milijuna kad nemaš pravi K! Hm,hm, Priroda je čudna stvar!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije