LUKAV PLAN

Ronaldo otkrio zašto je nosio onu groznu frizuru: Žao mi je djece...

Ronaldo
Foto: Printscreen Youtube
21.03.2018.
u 21:47

- Znam da sam užasno izgledao. Žao mi je klinaca koji su me kopirali tom frizurom, ali sam bio prisiljen to napraviti. Milijuni djece tako su se ošišali - rekao je Ronaldo.

Ronaldo Luis Nazario de Lima (41) fascinirao je svijet i postao jedan od najboljih nogometaša u povijesti, no ostao je upamćen i po groznoj frizuri koju je nosio na Svjetskom prvenstvu 2002. Južnoj Koreji i Japanu.

Javnost se često pitala zašto se najbolji strijelac toga turnira tako ošišao, a sada je stigao i odgovor.

- Prije prvenstva mučila me ozljeda noge koju nikako nisam mogao sanirati. Jako sam se mučio na mentalnom planu jer sam svakodnevno čitao o tome. Koliko god se trudio ne razmišljati o tome, ali su ljudi samo pričali o mojoj ozljedi. Onda sam jednog dana odlučio skrenuti pozornost s toga kako bih si povećao šanse za oporavak. Na treningu sam se pojavio s tom frizurom koja je uzburkala svjetsku javnost. Odjednom je cijeli svijet pričao o mojoj frizuri, a prestale su priča o mojoj ozljedi noge - otkrio je nogometaš koji je tada Brazilu s dva gola u finalu protiv Njemačke donio naslov.

I Ronaldo je svjestan da mu je frizura bila katastrofalna.

- Znam da sam užasno izgledao. Žao mi je klinaca koji su me kopirali tom frizurom, ali sam bio prisiljen to napraviti. Milijuni djece tako su se ošišali - zaključio je Ronaldo.

Komentara 3

BL
blizak
22:11 21.03.2018.

Bravo Ronaldo. Ovim potezom odskačes od današnjih nogometaša koji ne pokazuju toliko pameti :). Svijetski potez!

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
22:28 21.03.2018.

Najbolji!

KN
knez90
12:01 22.03.2018.

nedavno je bio članak gdje je objašnjenje frizure bilo to da ga sin nije mogao prepoznati dajte se dogovorite

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije