Nevolje u raju

Ronaldov ispad nakon utakmice: Frustriran rezultatom odgurnuo muškarca koji se htio s njim slikati

UEFA Euro 2024 Qualifiers - Group J - Luxembourg v Portugal
Foto: Piroschka van de Wouw/REUTERS
1/3
09.05.2023.
u 09:57

Usprkos zabijenih 12 golova u 13 nastupa i rekordnoj zaradi, upitno je koliko je Portugalac zadovoljan u Saudijskoj Arabiji. Španjolski mediji nagovještaju Ronaldov povratak u Real Madrid, ali ovaj put u novoj ulozi

Utakmica Al-Nassra protiv Al-Khaleeja teško je pala Cristianu Ronaldu. Konačan rezultat bio je 1:1, što je znatno umanjilo mogućnost Ronaldova kluba da osvoji saudijsko prvenstvo, a frustraciju portugalske zvijezde samo je povećalo poništenje njegovog pogotka zbog zaleđa.

Sve navedeno i povećanje zaostatka za vodećim Al-Ittihadom završilo je Ronaldovom nervozom na kraju utakmice. Igrači i osoblje Al-Khaleeja htijeli su njegovu majicu, koju je na kraju poklonio jednom od igrača. Međutim, kada se jedan od članova osoblja s njime pokušao slikati, Ronaldo ga je odgurnuo, piše Daily Mail.

Od svoga dolaska u Saudijsku Arabiju, Ronaldo je zabio 12 puta u 13 nastupa. Mediji spekuliraju da namjerava napustiti Al-Nassr, a El Nacional je pisao kako je moguće da se vrati u Real Madrid za koji je zabio čak 451 pogodak. Ipak vratio se ne bi kao igrač, već ambasador kluba. "Florentino Perez zajamčio mu je da će imati posla", napisali su.

VIDEO: Snimka koja ledi krv u žilama: Policajac je na autocesti za sekundu izbjegao smrt

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije