STROGI REŽIM

Ronaldovi suigrači otkrili: S njim na večeri nitko od nas ne usudi se pojesti desert

instagram
06.10.2021.
u 09:11

Naime, s toliko godina mu takve predstave omogućuje njegovo tijelo na koje pazi kao da je pravi sveti hram. Samo sedam posto masnoće, a pola mase u mišićima... To je tijelo 23-godišnjaka, a ne nekoga s 36 godina

Cristiano Ronaldo vratio se u Manchester United gdje je uvijek bio prava ikona. Budući da je i ondje s 36 godina na leđima i dalje pravi stroj koji zabija golove i zapanjuje tribine, Cristiano je postao i uzor svojim suigračima. 

Naime, s toliko godina takve mu predstave omogućuje njegovo tijelo na koje pazi kao da je pravi sveti hram. Samo sedam posto masnoće, a pola mase u mišićima... To je tijelo 23-godišnjaka, a ne nekoga s 36 godina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Rezervni golman Uniteda Lee Grant za talkSPORT otkrio je kako je to kada je Ronaldo u blizini.

– Ni jedan igrač nije dotaknuo pitu od jabuka ili brownie. Jedan suigrač se okrenuo prema meni i upitao me što Ronaldo ima na tanjuru. Malo smo iznenadili jer smo vidjeli najzdraviji tanjur koji možete zamisliti – rekao je Grant. 

 Jose Fonte također je otkrio koliko Ronaldo ima pozitivan utjecan na njega. 

– Ma stopostotni. Uvijek gledamo što jede i što radi. Znate, on je najbolji i onda želite to replicirati jer očito je da radi ispravno. Očigledno je da u pravilu jede čisto. To je kvinoja i sve one zdrave stvari kao što su brokula, jaja, batat i to mu se sviđa.

Ipak, priušti si ponekad i famozni Ronaldo ''cheat day''.

– Vidio sam ga kako jede sve pomalo, ali morate biti oprezni kad idete u reprezentaciju jer ćete se vjerojatno vratiti teži – zaključio je Portugalac Fonte uz smijeh.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije