LIGA PRVAKA

Rooney dokrajčio Milan, Beckhamu pljesak Old Trafforda

David Beckham Wayne Rooney
Reuters
10.03.2010.
u 22:46

Nakon što su svladali Milan na San Siru 3:2 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, nogometaši Manchester Uniteda lako su dovršili posao na svom Old Traffordu na kojem su slavili 4:0.

Niti Messi, niti Cristiano Ronaldo, niti Kaka. Ovo je vrijeme Waynea Rooneya. Sjajni engleski nogometaš u 2010. igra u nezaboravnoj formi, u ovom trenutki nitko ne igra bolje nogomet od tog vrsnog nogometša.

Najveća uzdanica Fabbija Capella uoči predstojećeg SP-a u JAR-u i opet je bio motor ‘beba’, još jednom je pokazao snagu i moć s dva pogotka u jednoj itekako velikoj i važnoj utakmici.

Zabio je Rooney već u 13. minuti i to glavom, vodstvo ''vragova'' podebljao je u prvoj minuti nastavka iskoristivši. izlazak Christiana Abbiatija s vratiju i loptu u gol smjestio puknuvši tik uz njega.

Točku na ''i'' stavili su Park i Fletcher.

Alex Ferguson u pravilu u idealnu formu momčad dovede u veljači, ožujku, sve je stari iskusni lisac potvrdio i ove sezone. Prvi trofej (Liga kup) su osvojili prije 10 dana, sada kreću po nove.

Uz veliku pobjedu i lekciju Fergusona mladom treneru Milana, te velikog Rooneya priča večeri je bio David Beckahm. Jedna od legendi Manchestera, koji je klub napustio prije sedam godina nakon prepirki s Fergusonom dočekan je velikim ovacijama na kultnom Old Traffordu. Bilo je i transparenata “Vrati se, ovo je tvoj dom”. Tako navijači beba nisu zaboravili Beckhama.

Prvo mu je to pojavljivanje na stadionu, na kojem je ispisao uspješne stranice karijere, u dresu suparničke momčadi. Ovacijama publike popraćen je i sjajan udarac s 20-ak metara kojeg je vratar domaćih Edwin Van der Sar uz muku "izboksao".

Liga prvaka, uzvratna utakmica osmine finala:

Manchester United - Milan 4:0 (Rooney 13, 46, Park 59, Fletcher 88), prva utakmica 3-2

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije