PROTIV BIVŠEG KLUBA

Ružno su se rastali s Hajdukom, a sad idu na pobjedu protiv bijelih

31.03.2022.
u 20:03

– Hajdukovci i Dalmatinci su specifični po tome, njima je Hajduk jednostavno u krvi. S kojim sam god nogometašem igrao, a da je povezan s Hajdukom, taj bi dao svoju cijelu ruku za taj klub. Oni jesu profesionalci i sigurno će dati sve od sebe za Osijek, tijekom utakmice će zaboraviti na emocije jer je ipak riječ o njihovu poslu. Ali da, oni su hajdukovci i nikad neće moći biti Osječani, pa nisu ti dečki roboti – dodao je Ljubojević

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar MADO
MADO
20:38 31.03.2022.

Naravno da se igrači nisu rastali od Hajduka, rastali su se od ljudi koji su tada vodili klub, isto kao što se Kranjčar nije rastao od Dinama nego od Mamića.

RA
radolizem
20:24 31.03.2022.

Ako Osijek pobjedi 2-0, a Nejašmić i Caktaš zabiju golove, onda će oni biti junaci. Ako Hajduk pobjedi, onda će bivši hajdukovci biti gubitnici, a ako bude neodlučeno, onda je Dinamo prvak!

SM
san.martino
09:42 03.04.2022.

Nije kriv hajduk nego njihov menadjer!Vrime je vise da se te nakaze makne od kluba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije