Skupina F

Safet Sušić: Ne smijemo biti naivni, jer poraz bi značio kraj

safet sušić
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
21.06.2014.
u 09:00

- Glupost je da Messi određuje taktiku izborniku Sabelli – rekao je argentinski stoper Mascherano.

Reprezentaciju BiH u noći sa subote na nedjelju očekuje utakmica 2. kola protiv Nigerije. Pobjedom bi napravili veliki korak prema prolasku skupine, jer tada bi im za prolazak vjerojatno bio dovoljan i bod protiv Irana u zadnjem kolu.

– Ne smijemo biti naivni, jer poraz bi značilo da idemo kući, dok bi s remijem zadržali dobre šanse za prolazak. Naravno, pod uvjetom da u zadnjem kolu pobijedimo Iran – poručio je izbornik BiH Safet Sušić.

U drugoj utakmici skupine F Argentina bi protiv Irana trebala imati tek malo jači trening. Zato se argentinski mediji više bave odnosom izbornika Sabelle i najveće zvijezde Messija, koji mu navodno sastavlja momčad.

– To su gluposti. Dobro znam Messija. On ne želi utjecati na promjene u momčad. To nije njegov način života, On nije tip koji bi birao između jednog ili drugog prijatelja. Sabella je jedini koji određuje taktiku – rekao je argentinski stoper Javier Mascherano.

>> Reprezentacija BiH namučila Argentinu! Autogol i Messi spriječili senzaciju

Komentara 6

Avatar Pacov
Pacov
12:20 21.06.2014.

ajde izgubite :P

VC
Vreme.corke
13:38 21.06.2014.

Naprijed Nigerija

CO
CONSTANTINOPLE
13:39 21.06.2014.

ajmo nigerija!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije