BIJELI U PROBLEMIMA

Sahiti želi napustiti Hajduk? Nijemci objavili da se sam ponudio jednom klubu

Split: Prva utakmica drugog pretkola Konferencijske Lige: HNK Hajduk - HB Torshavn
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
25.08.2024.
u 13:18

Umjesto na terenu, sad će lovu koja mu je neophodna morati ostvariti na transferima. Radi se o 12 milijuna eura. Već se radi na prelasku Rokasa Pukštasa u Parmu, a govori se i o povratku Emira Sahitija u HSV

Splitski Hajduk je odlično prošao u ždrijebu kvalifikacija za glavni turnir Konferencijske lige. Redom je morao proći Torshavn, Ružomberok i Noah. Međutim, zapeo je već na Ružomberoku te ponovno propustio izboriti europsku jesen, već 14. sezonu u nizu, a i dobar financijski iznos.

Umjesto na terenu, sad će lovu koja mu je neophodna morati ostvariti na transferima. Radi se o 12 milijuna eura. Već se radi na prelasku Rokasa Pukštasa u Parmu, a govori se i o dolasku Emira Sahitija u HSV. Njemački Hamburger Abendblatt piše da želi otići na sjever Njemačke.

HSV je i prije dvije godine želio Sahitija, no tada Jakobušić i Nikoličius nisu prihvaćali iznos ispod 4 i pol milijuna eura, a sad će, htjeli-ne htjeli, a sad če Kalinić i Bilić prihvatiti i nižu ponudu s obzirom na financijsku situaciju u kakvoj se klub našao.

Hajduk je u prvenstvo krenuo s dvije pobjede i remijem, ali uz ostavljen vrlo slab dojam na terenu. Danas će u gostima od 18 i 15 igrati protiv Istre.

Ključne riječi

Komentara 4

MI
miliša
15:28 25.08.2024.

Samo neka ide, niti nije mu bilo mjesto među bilima. Njegovo brzglavo trčanje, poput "muhe bez glave" nikakve koristi..

TS
Tsunami
13:48 25.08.2024.

sam se ponudija njemcima, ovo je neviđeno u svijetu nogometa hahaha

FR
freeshooter
14:04 25.08.2024.

...samoinicijativno povlačenje, tražio je izvlačenje sa prve crte... druga liga, ma dobro je to samo daj da krenem, žuri mi se...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije