CARLO ANCELOTTI:

Sami Khedira ostaje u klubu, Angel di Maria sigurno odlazi

Carlo Ancelotti
Reuters (Ilustracija)
24.08.2014.
u 14:46

- Di Maria nije trenirao, samo se došao pozdraviti. Nije još službeno, ali sve je dogovoreno. Imao sam odličan odnos s Di Marijom -

Trener madridskog Reala Carlo Ancelotti je potvrdio da će Sami Khedira ostati u Realu, dok Angel di Maria napušta klub. Nije potvrdio da je riječ o transfer u u Manchester United, ali Madrid napušta.

- Khedira je sretan u klubu i on ostaje. To smo riješili. Dobro smo pokriveni. Imamo dovoljno igrača u veznom redu - rekao je Ancelotti i osvrnuo se na Di Mariju:

- Di Maria nije trenirao, samo se došao pozdraviti. Nije još službeno, ali sve je dogovoreno. Imao sam odličan odnos s Di Marijom. Napravio je fantastičan posao u Realu, ali možemo ga zamijeniti.

>> Di Maria ne igra protiv Atletica, Ancelotti ga više ne tretira kao igrača Reala!

Komentara 2

Avatar štrumpf
štrumpf
17:05 24.08.2014.

Koliko znam Di Marija i Florintino Perez se nisi baš voljeli i još prije dve godine je sve počelo i Florentino Perez je samo čeko dobru ponudu da ga se riješi... Koliko James ili Isco budu mogli zamjeniti Di Mariju to ćemo vidjeti...

JM
j.mourinjo
16:24 24.08.2014.

Anceloti,se odrice igraca koji je korisni od G.B duplo!!a u vezni red trpa onog dida Alonsa pokraj krosa,modrica i rodrigeza....a bez problema moze igrat na ronaldovu mjestu a ronn na benzeminu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije