Krenulo mu

Sammir nastavlja s dobrim igrama, zabio prvijenac u Kini!

Sammir
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
12.04.2015.
u 12:56

Bivši igrač Dinama tako nastavlja s dobrim igrama u Kini, sredinom ožujka proglašen je igračem kola kada je s dvije asistencije svojoj momčadi osigurao pobjedu od 2:0

U petom kolu kineskog prvenstva bivši igrač Dinama Sammir zabio je prvijenac za Jiangsu Guoxin-Sainty. Njegov klub u gostima je odigrao 2:2 protiv Changchun Yataija.

Gosti su poveli u 40. minuti, strijelac je bio Li. Samo tri minute kasnije poravnao je Sun Jie, da bi u 60. Ji Xiang zabio autogol i Changchun Yatai je poveo sa 2:1. Za bod gostujuće momčadi pobrinuo se Sammir koji je zabio za 2:2.

Bivši igrač Dinama tako nastavlja s dobrim igrama u Kini, sredinom ožujka proglašen je igračem kola kada je s dvije asistencije svojoj momčadi osigurao pobjedu od 2:0.

Jiangsu Guoxin-Sainty nalazi se na sredini ljestvice, trenutačno je osmi. 

Igrao je i Jean Evrard Kouassi, također svih 90 minuta, u remiju svog Shanghai SIPG-a sa Beijing Guoanom (1:1).

>>Jorge Sammir izabran za igrača kola u Kini

Komentara 1

RI
rikavac
15:16 12.04.2015.

Jaka vijest nema sta. Nadam se da Izbornik cita clanak i da razmislja odma da ga pozove u repku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije