Motivacija

Sammir za 14 pogodaka od Mamića dobio 8 tisuća eura

\'03.10.2010., Maksimir, Zagreb - Nogometna utakmica 10. kola Prve HNL izmedju NK Dinamo i NK Istra 1961.  Fatos Beqiraj i Sammir Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL\'
Zeljko Hladika/PIXSELL
05.10.2010.
u 08:38

Za pogotke u derbiju protiv Hajduka i u Europskoj ligi protiv Villarreala Zdravko Mamić svom je miljeniku dao po 1000 eura.

Poprilično zgodan način stimulacije svojih igrača ima prvi Dinamov čovjek. Zna se da je Zdravko Mamić oduvijek bio široke ruke, a to je najbolje osjetio Sammir. Dinamov Brazilac ove sezone uživa u svojim najboljim igrama otkako je u Dinamu, a ima i dodatnih razloga da grize do kraja. Naime, Mamić svaki Sammirov pogodak honorira sa 500 eura, a za one protiv Hajduka i Villarreala Dinamov je Brazilac dobio po tisuću eura.

Budući da je ove sezone raspoloženi Sammir zabio ukupno 14 pogodaka, od Mamića je dobio ukupno 8 tisuća eura. Ponajbolji Dinamov igrač već je najavio pohod na naslov najboljeg strijelca Prve hrvatske nogometne lige i gotovo je sigurno da će Mamić svom miljeniku do kraja sezone nastaviti isplaćivati dogovoreni honorar. To više što su pogoci selektirani po važnosti, zna Mamić koliko su Dinamu važni Sammirovi pogoci i blistava forma. Bit će to adut više da ga se gurne u reprezentaciju, a Dinamovu Brazilcu bit će lakše izdvajati novac koji svakog mjeseca šalje svojoj obitelji u Brazilu.

Ključne riječi

Komentara 12

OB
-obrisani-
08:45 05.10.2010.

Sammir za 14 pogodaka od Mamića dobio 8 tisuća eura a reprezentativci Engleske kockastoj repki ugurali 9 golova onako besplatno, iz gušta i dišpeta..

Avatar Castro
Castro
08:52 05.10.2010.

Mamic je poklonio pare poreznih obveznika sa podrucja Kastela, Omisa i Solte........ Tako se na primjer prica po Splitu kad se ovako nesto napise od nepoznatog autora !!!

VE
Velikogoričan56
17:09 05.10.2010.

PTB Sto se stimulacije tice, pa i nas gazda je , dok nije stisnula ova kriza, svaki mjesec davao stimulacije do 1000 kuna najboljim radnicima, mene nije bilo sram uzeti, a tebe bi bilo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije