Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTRA

Ščeglov odbio ostavku, Vulić je ostao trener

\'18.03.2011., Zapresic - 1. HNL, 22. kolo, NK Inter Zapresic - NK Istra 1961. Zoran Vulic.  Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL\'
Zeljko Hladika/PIXSELL
19.03.2011.
u 18:51

- Nakon četvrtog uzastopnog poraza Istre ponudio sam ostavku, jer bilo je to moralno, ali predsjednik kluba nije želio razgovarati o tome - kaže Vulić.

Za sada petog trenera neće biti. Zoran Vulić ostaje za kormilom Istre 1961. Nakon četvrtog uzastopnog poraza (1:3 kod Intera u Zaprešiću) Vulić je dao svoj mandat na raspolaganje.

Predsjednik vjeruje

- Nakon poraza u Zaprešiću ponudio sam ostavku, ali predsjednik je odbio, nije uopće želio razgovarati o tome. Dakle, ostajem. Moja ostavka bila je moralni čin, nakon četiri poraza zaredom nije bilo drugog izbora - kaže Vulić.

Predsjednik Mihail Ščeglov ima maksimalno povjerenje u trenera koji je s Istrom ostvario odlične rezultate u prvom dijelu sezone.

- Puno toga se posložilo, uvjeren sam da ova momčad ima kvalitetu. Jednostavno, ostali smo bez Stranatića i Markovića, dva važna igrača u obrani i to nikako nismo uspjeli nadoknaditi. Pa, preseljenje na novi stadion... Sve je to zajedno malo šokiralo moje igrače. Nadovezale su se i sudačke pogreške. U karijeri nikada nisam izgubio četiri utakmice zaredom - kaže Vulić.

Zajedno s porazima stiglo je i nezadovoljstvo navijača. Sve ono što je prije nekoliko mjeseci bilo lijepo u Puli sada je dobilo potpuno suprotne dimenzije.

- Razumijem navijače i njihovo nezadovoljstvo. Pa, izgubili smo četiri utakmice. Ali, vratit će se Istra na pobjednički put, i to vrlo brzo. Nemamo izbora, rad, rad i rad. Ova momčad ima kvalitetu i to će se vidjeti - zaključio je Vulić.

Pitanje pobjednika bilo je riješeno već u prvih 15 minuta. Zaprešićani su postigli dva pogotka tako da su se lopte nakon udaraca Kramarića i Balića odbijale od "zelenih", promijenivši smjerove i prevarivši gostujućeg vratara. Nakon brzog vodstva domaćih Puljani kao da su se predali i nisu previše igrali prema naprijed. Kada se bližilo prvih pola sata igre, Inter je postigao treći pogodak. Kramarić je sjajno nabacio iz slobodnog udarca u peterac gostiju gdje je "poletio" Balić, čija je lopta našla put prema mreži.

Sa sedmoricom klinaca

Protiv Istre u početnoj momčadi Intera igralo je čak sedam igrača mlađih od 22 godine – Herceg (21) i Balić (21) u obrani, Kramarić (22), Šarić (21) i Oršić (19) u veznoj liniji, te Budimir (20) i Trajkovski (19) u napadu. Ilija Lončarević potvrdio je po tko zna koji put da doista zna raditi s mladima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije