PREDNOST ATLETICU

Schuster: Šteta zbog Alonsa, ali Modrić i Khedira su odličan par

Modrić Khedira
Foto: Rafa Casal/UESyndication/PIXSELL
22.05.2014.
u 17:00

- U finalu nema favorita, ali mislim da Atletico ima vrlo dobru priliku osvojiti Ligu prvaka. Real je vrlo snažna momčad, ali će biti pod pritiskom zbog osvajanja desetog naslova što može dovesti do grešaka - rekao je bivši trener Reala.

Bivši trener Reala Bernd Schuster najavio je prvi gradski finale Lige prvaka između kraljevskog kluba i Atletico Madrida. Nijemac je malu prednost dao momčadi Diega Simeonea.

- U finalu nema favorita, ali mislim da Atletico ima vrlo dobru priliku osvojiti Ligu prvaka. Real je vrlo snažna momčad, ali će biti pod pritiskom zbog osvajanja desetog naslova što može dovesti do grešaka. Real dugo pokušava osvojiti Europu i vidjet ćemo kako će nervoza utjecati na igrače - rekao je Schuster za španjolske medije.

Realov veznjak Xabi Alonso ne može igrati u finalu zbog žutih kartona.

- To je šteta jer je on odličan igrač. Khedira je odličan u paru izbor s Modrićem, ali mu još nedostaje utakmica. Illarramendi je vrlo mlad, no dovoljno je kvalitetan. To su opcije koje Ancelotti ima.

>> Modrić i Real poslali poruku podrške žrtvama poplava

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije