Engleska liga

Shakespeare će voditi lisce do kraja sezone

Craig Shakespeare
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
07.03.2017.
u 16:25

Nakon što je Ranieri dobio otkaz, Shakespeare je privremeno preuzeo momčad engleskog prvaka, međutim lisci su pod njegovim vodstvom ostvarili dvije pobjede, pa si je 53-godišnji Shakespeare 'kupio' vrijeme do kraja sezone

Craig Shakespeare, dosadašnji asistent Claudia Ranierija, vodit će momčad Leicestera do kraja ove sezone.

Nakon što je Ranieri dobio otkaz, Shakespeare je privremeno preuzeo momčad engleskog prvaka, međutim lisci su pod njegovim vodstvom ostvarili dvije pobjede, pa si je 53-godišnji Shakespeare 'kupio' vrijeme do kraja sezone.

Ovisno o rezultatima i igrama koje će Leicester prikazati u posljednjih 11 kola, Shakespeare možda ostane i duže na klupi.

Njegov jedini zadatak do kraja sezone je sačuvati premijerligaški status. Leicester je trenutačno na 15. mjestu sa 27 bodova, pet više od zone ispadanja.

Shakespeare je trenutačno u Dubaiju na mini-pripremama jer idući nastup imaju 14. ožujka kada će dočekati Sevillu u uzvratnom susretu osmine finale Lige prvaka. Ovoga vikenda su trebali igrati protiv Arsenala, ali je utakmica odgođena jer 'topnike' očekuje četvrtfinale FA kupa protiv Lincolna.

Njegov prethodnik na klupi lisaca, Ranieri dobio je otkaz niti godinu dana nakon što je predvodio momčad do prvog naslova prvaka u povijesti.

>>Ranieri se emotivnim pismom oprostio od Leicestera

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije