STROGA KAZNA

Simeone zbog udaranja suca osam utakmica ne smije voditi momčad

Diego Simeone
REUTERS/Juan Medina
25.08.2014.
u 18:03

Kažnjen je s četiri utakmice zbog udaranja četvrtog suca po tjemenu nakon isključenja, s dvije utakmice zbog prigovaranja, te s po jednom utakmicom zbog ironičnog aplaudiranja sudačkoj odluci i davanja savjeta igračima s tribine.

Trener Atletico Madrida Diego Simeone, za svoje će nesmotreno omalovažavanje četvrtog suca tijekom susreta španjolskog Superkupa protiv madridskog Reala biti kažnjen sa osam utakmica!

Odlučio je tako Španjolski nogometni savez i to se očekivalo jer Simeone je lupkanjem suca po glavi "pokazao nepoštovanje prema nogometnoj igri".

- Simeone je kažnjen s četiri utakmice zbog udaranja četvrtog suca po tjemenu nakon isključenja, s dvije utakmice zbog prigovaranja, te s po jednom utakmicom zbog ironičnog aplaudiranja sudačkoj odluci i davanja savjeta igračima s tribine - stoji u obrazloženju Saveza.

>> Pogledajte kako je Diego Simeone 'klepnuo' suca i zaradio isključenje

Komentara 2

Avatar štrumpf
štrumpf
19:15 25.08.2014.

Ovo je dobar primjer za HNL a posebno Hajduk koji je sklon u zadnje vrijeme napadati sudce... ali i Maminjo bi se mogao naći u toj priči

Avatar Hulk001
Hulk001
18:16 25.08.2014.

Umislio si da je netko!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije