Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGLEDNI GOST

Šimić u Azerbajdžanu: Vaš nogomet sve je bliže našem

Dario Šimić
Antonio Bronić/PIXSELL
02.03.2012.
u 15:43

– Ako Hrvatska izbori SP u Brazilu i bude igrala s Azerbajdžanom, navijat ću za nas, no imat ću simpatije i za vašu momčad

Dario Šimić danas se našao u Azerbajdžanu gdje je gostovao na konferenciji za novinare održanoj radi ženskog nogometnog SP-a do 17 godina koje se igra u toj zemlji od 22. rujna do 13. listopada. Inače je najavljen kao velika zvijezda, a objasnio je kako je zapravo došao u Baku.

– Sretan sam što sam ovdje zbog tako velikog događaja kao što je SP.  Pozvao me tajnik vašeg nogometnog saveza Elkhan Mammadov s kojim imam prijateljske veze – rekao je Šimić i objasnio tamošnjim novinarima što danas radi u Hrvatskoj kao šef nogometnog sindikata.

Oduševio je upućenošću u tamošnje nogometne prilike.

– Prošlo ljeto gledao sam utakmice između Dinama i vašeg Neftčija. Iako je moj bivši klub otišao dalje, vidio sam da azerbajdžanski nogomet napreduje. Dakako, teško je pobijediti Dinamo na njegovu terenu, no bilo je očigledno da se razlika u kvaliteti između našeg i vašeg nogometa smanjila – rekao je Šimić i dodao:

– Ako Hrvatska izbori SP u Brazilu i bude igrala s Azerbajdžanom, navijat ću za nas, no imat ću simpatije i za vašu momčad.

Ključne riječi

Komentara 1

MA
marko53
16:58 02.03.2012.

Eh,da ostane tamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije