Dobitak za Hrvatsku

Sjajna vijest za vatrene: Dinamovac odbio Austriju i igrat će za Hrvatsku!

Zagreb:  UEFA Liga prvaka, 4. kolo, skupina E, GNK Dinamo - Red Bull Salzburg
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/2
19.10.2022.
u 10:16

Bit ću ponosan koja god me reprezentacija pozove - govorio je Ljubičić kad su ga pitali hoće li igrati za Austriju ili Hrvatsku

Robert Ljubičić bit će hrvatski reprezentativac! Velika je to vijest za našu reprezentaciju jer taj 23-godišnji vezni igrač koji u Dinamu igra uglavnom na poziciji lijevog beka mogao je birati između Austrije i Hrvatske. 

Naime, bio je u reprezentaciji Austrije do 21 godine, ali nije igao za A reprezentaciju tako da je još uvijek mogao izabrati i Hrvatsku.

Bio je na nedavnim akcijama na pretpozivu austrijske A vrste, ali poziv nije dobio.

- Bit ću ponosan i igrati za reprezentaciju koja me pozove, u Hrvat sam, ali rođen sam u Austriji koja mi je puno toga u nogometu dala - uvijek bi govorio Ljubičić kad su ga pitali za koga će igrati.

No, sad je izgleda sve gotovo, čelnici HNS-a razgovarali su i njegovim roditeljima u Beču, valjda mu se brat koji igra u Kolnu i za Austriju isto tako neće ljutiti.

Teško je očekivati da će ga Zlatko Dalić zvati za SP u Katru, ali mogao bi biti budućnost naše reprezentacije i svoj prvi nastup upisati u ožujku protiv Wallesa. 

>> VIDEO: Kladionice Vatrenima daju manje od 2% šanse za osvajanje Svjetskog prvenstva u Kataru

Komentara 11

Avatar joshan
joshan
20:57 19.10.2022.

odličan igrač!

DU
Deleted user
21:15 19.10.2022.

Mali ima ono nešto. Neka samo naporno radi. Bit će veliki igrač.

JU
juma
22:38 19.10.2022.

U početku me nije impresionirao, ali moram reći kako je na lijevom beku napredovao i sve je bolji igrač. Sada više nemam grčeve u želucu kada ga vidim na toj poziciji u početnom sastavu. Za sredinu u reprezentaciji nema kreacijuu i imaginaciju i tu je konkurencija strašna, ali na lijevom beku je tu samo Sosa. Barišić ima već trideset godina i nije loš, ali nije ni bolji od Ljubičića u sadašnjoj formi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije