Skadar

Skandalozna najava uoči susreta Kosovo – Hrvatska: Prekinut ćemo utakmicu!

Kosovo - Hrvatska
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/9
06.10.2016.
u 19:31

Razočarani smo načinom na koji funkcionira HNS i u znak protesta ćemo prekinuti utakmicu u šestoj minuti – navodno je izjavio jedan od hrvatskih navijača koji je došao u Skadar

Kosovski portal GazetaOlle objavio je informaciju o navodnim navijačkim planovima za prekid susreta 2. kola kvalifikacija za SP između Kosova i Hrvatske.

Vijest su prenijeli i neki albanski mediji, a susret će prekinuti hrvatski navijači u 6. minuti, nezadovoljni vođenjem Hrvatskog nogometnog saveza.

– Razočarani smo načinom na koji funkcionira HNS i u znak protesta ćemo prekinuti utakmicu u šestoj minuti – navodno je izjavio jedan od hrvatskih navijača koji je došao u Skadar.

Ulaznica za utakmicu na obnovljenom stadionu Lolo Borici koji prima 17.000 navijača odavno više nema. Na stadionu će biti 800 hrvatskih navijača. Tijekom dana hrvatski i kosovski navijači napravili su sjajno ozračje u Skadru i zajedno pjevali.

>>'Ludnica' u Skadru, zajedno navijaju Hrvati i Kosovari, igrači prošetali gradom

Komentara 17

Avatar TAJSAM
TAJSAM
20:02 06.10.2016.

Ta najava nije ni Hrvatska niti Kosovska ta je najava protivnička protiv svega normalnog, a to rade protivnici mira i ljubavi. To treba hitno razbiti i sasječi u korjenu jel to ne zaslužuje živjeti u Hrvatskoj ali noiti u Albaniji ili na Kosovu. Pozdrav dobrim ljudima

Avatar Illyrian-Albanian
Illyrian-Albanian
19:56 06.10.2016.

Neka pobijedi bolja ekipa. Bez obzira na ishod Hrvatska i Hrvati ostaju naši bliži prijatelji.

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
20:03 06.10.2016.

Tko ovakvim "navijačuma" daje ulaznice?Je li ovo objava rata?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije