MISLI DA NIJE KRIV

Skoko: Nisam zaslužio crveni

Josip Skoko
Marko Mrkonjić
28.09.2009.
u 09:07

Trenutak koji je možda i prelomio utakmicu bilo je isključenje kapetana Hajduka Josipa Skoke u 22. minuti utakmice zbog udaranja laktom Tomislava Mazalovića.

– Nisam ga uopće udario. Osjetio sam na leđima suparničkog igrača koji me je povlačio i vukao. Htio sam ga se osloboditi, pri čemu sam ga samo odgurnuo. Sudac mi je nakon toga pokazao crveni karton. Svakako da mi je žao, jer sam najviše naštetio svojoj momčadi, ali smatram da to nije bilo za isključenje – rekao je Skoko poslije utakmice.

Ključne riječi

Komentara 3

BU
burumi
11:01 28.09.2009.

A ono iskljucenje skoke mu je greska zivota, bolje reci namjera. Ali stacs nasi odgovorni za suce stalno ih brane i govore kako imamo dobre sudce. Pa se ja sad pitam kad su tako dobri sto ih nema u evropi.. A i onaj komentator je najbolji primjer lopovluka u HR pozurio je odma da ustvrdi da ono sto se vidi na snomci je dovoljno sudcu da brani svoju odluku koja je po meni bila namjerna i usmjerena protiv hajduka. Da nije tako dao bi onom sto ulece sa obje noge na ibricica isto direktno crveni jer ono je biolo preopasno. Dabogda mu presjelo

PE
petrovve
18:26 28.09.2009.

Neeeeeeeee znas tko je zasluzio crveni?...Sudac.Hajde suti ,priznaj i gotovo.Da ga nisi zasluzio,nebi ga niti dobio.

VK
vječni krojf
11:31 28.09.2009.

Nemoj se sad praviti nevinasce Josipe,to ti je crveni po novijim pravilima.Pitanje je sad kako koji sudac provodi pravila a to se zove sudacka odluka i Skoko je to skupo platio i to je u redu nema se sta prigovarati.Nije u redu da neki to odmah okvalificiraju kao hajku protiv hajduka jer ne mogu ni oni raditi sta im je volja.Burumi nemoj zaboraviti da je jedino bog pravedan i da sam vidi sta valja a sta ne ,a ne da mu ti sugeriras.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije