HRVATSKI TRENER

Slaven Bilić ovom je odlukom razočarao nogometaše West Hama

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
19.12.2016.
u 19:15

– Rekao sam svom stožeru da nema božićne zabave. Organizirat ćemo je u siječnju ili veljači. Idemo prvo obaviti posao jer u tom druženju želim uživati

Trener West Hama Slaven Bilić povukao je nepopularan potez i otkazao božićnu zabavu. Čekićari se bore za ostanak i nema razloga za slavljem.

– Rekao sam svom stožeru da nema božićne zabave. Organizirat ćemo je u siječnju ili veljači. Idemo prvo obaviti posao jer u tom druženju želim uživati. Sada možemo biti zadovoljniji nego prije tjedan dana, ali ove godine bih želio uživati u zabavi, a ne mogu – objasnio je Bilić.

Bilić će ipak dopustiti svojim nogometašima pokoje pivce...

– Ne treba vam zabava da biste popili pivo. Želim da momci uživaju u šest osvojenih bodova i moraju se opustiti. Ako to zahtjeva pivo –  OK, ali postoji razlika između toga da se popije par piva i da se "razbije" tri večeri zaredom – rekao je bivši hrvatski izbornik.

>> Bilić u West Ham želi dovesti sjajnog hrvatskog napadača!

Komentara 3

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
08:56 21.12.2016.

Tako i treba! pred West Ham Unitedom su dvije utakmice u gostima, prva je Swansea a zatim prošlogodišnji prvak Leicester. Swansea ove godine igra slabo i u zoni je ispadanja, tu bi West Ham mogao čak doći i do pobjede. Leicester je izgubio najboljeg igrača Vardyja na tri utakmice zbog crvenog kartona, jedna od njih je i utakmica s West Hamom pa bi i tu West Ham mogao doći do pobjede. Zato kako Bilić traži, bit će vremena za zabavu poslije Nove Godine. Neka uzmu ove moguće bodove i smire se u sredini tablice. Jer jedva su se trenutno izvukli iz zone ispadanja.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
22:41 19.12.2016.

kojom odlukom

DH
dalibor.hren
20:26 19.12.2016.

Možda će u siječnju proslaviti svoj Božić!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije