Padel

Slavili Šeatović i Suevich, Brozović glavna atrakcija turnira

Padel
02.07.2017.
u 13:24

Novost u padel.hr centru su i stručni tretmani i fizikalna terapija Jadranke Brozd.

Filip Šeatović i Karlo Suevich pobjednici su ljetnog padel turnira odigranog u paviljonu 10 na Zagrebačkom velesajmu. Spomenuti dvojac pokazao je najviše među trideset parova koliko ih je nastupilo na turniru. Oni su u finalu svladali Tomislava Margetu i Filipa Čepina sa 6:4, 6:4.

Pobjednici utješnog turnira su Toma Babić i Mateo Nardin.

Poseban gost turnira bio je i naš nogometni reprezentativac Marcelo Brozović. Interov prvotimac bio je glavna atrakcija turnira, a stalni je gost na padel terenima u Zagrebu. Očito je Broz pronašao optimalan način aktivnog odmora uoči nastavka priprema za nadolazeću sezonu.

Naravno, on je samo jedan od brojnih naših vrhunskih sportaša koji igraju padel u Zagrebu svaki put kada za to imaju priliku. U padelu su se tako, među ostalima, okušali i Ivan Perišić, Tin Jedvaj, Bojan Bogdanović, Borna Ćorić, Ana Konjuh...

Novost u padel.hr centru su i stručni tretmani i fizikalna terapija Jadranke Brozd

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije