oduševljen hrvatskom

Slavni srpski trener poručio: 'Šteta što nema više igrača poput izvanrednog Modrića'

Doha: Bora Milutinović jedan je od najvećih trenera u povijesti svjetskih prvenstava
Igor Kralj/PIXSELL
11.12.2022.
u 19:16

'Dalić je super trener, posjeduje znanje i inteligenciju' izjavio je Bora Milutinović koji živi u Dohi i ima svoju emisiju za kinesku televiziju

Hrvatska reprezentacija trenirala je u svom kampu Al Ersal 3 za predzadnjem treningu prije velikog okršaja protiv Argentine koju smo sravnili u Rusiji tijekom grupne faze, stradali su Messi i ekipa s 3:0. Sada je na rasporedu novi dvoboj ali s puno većim ulogom, pobjednik ulazi u finale i igrat će protiv boljeg iz ogleda svjetskih prvaka Francuza i senzacije turnira Maroka. Proslavljeni srpski trener Bora Milutinović došao je pogledati trening vatrenih i nahvalio dva naša igrača. 

- Pobijedit će onaj koji zabije više golova. Ima mnogo stvari koji mogu utjecati na utakmicu. Kao recimo jučer u susretu između Engleske i Francuske u kojoj su Englezi trebali slaviti, ali nisu. Hrvatska ima šanse, normalno kada imaš takve igrače.Modrić je odigrao izvanredno protiv Brazila, šteta što nema više takvih igrača - rekao je Milutinović za HRT. 

Foto: screenshot Večernji list

- Nije korektno samo spominjati Modrića kada imate odličnu momčad. Vaši igrači imaju sve kvalitete koje trebaju imati, da nemaju ne bi niti došli do polufinala. Postoji niz faktora koji su važni u sportu, jedan od najvažnijih je odnos u ekipi, zajedništvo, a vi to imate. Dalić je super trener, posjeduje znanje i inteligenciju. Hrvatska ne bi mogla igrati ovako da nema dobrog trenera - zaključio je umirovljeni trener koji je vodio reprezentacije na pet različitih Mundijala. 

Milutinović je sjedio na klupama Kostarike, Kine, SAD-, Meksika i Nigerije. Također, Milutinović je razgovara i s novinarom Večernjaka, Tomislavom Dasovićem, a što je poručio pročitajte OVDJE

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 1

BL
blokiraniJoza
21:18 11.12.2022.

PRESTANITE NAS VEĆ JEDNOM MUČIT! "Pobijjedit će onaj tko da više golova" Kaj odma ne kažeš?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije