kriza u tel avivu

Slomila ih Cedevita: Pogledajte reakcije utučenih igrača Makabija u svlačionici

makabi
Foto: Youtube Screenshot
07.11.2014.
u 12:00

Kod nas je curilo na sve strane, a oni su sve pogađali - govorio je Smith u kamere.

Cedevita je sinoć u Tel Avivu pobjedom nad prvakom Europe priredila najveću senzaciju u dosadašnjem dijelu Eurolige, a koliko je to potreslo igrače Makabija najbolje svjedoče njihove reakije u svlačionici nakon susreta.

Tišina i nevjerica na licima najbolje su ocrtavali ono kroz što momčad prolazi nakon još jednog šokantnog poraza jer ih je i u domaćem prvenstvu Hapoel iz Jeruzalema 'isprašio' sa 30 koševa razlike.

- Igrači Cedevite igrali su sa stavom 'nemamo što izgubiti', nisu bili pod stresom i igrali su nevjerojatno opušteno. Kod nas je curilo na sve strane, a oni su sve pogađali - govorio je Smith u kamere.

>>Repeša: Moji igrači su junaci, ja sam ovdje znao gubiti i 44 razlike

>>Senzacija! Cedevita u Tel Avivu pobijedila prvaka Europe sa 10 razlike!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije