PRAVI RARITET

Slomljeni komentator prekinuo je prijenos Hrvatske i Škotske. O ovom potezu će se još dugo pričati

Susret Hrvatske i Škotske u 3. kolu Lige nacija
Goran Stanzl/PIXSELL
13.10.2024.
u 08:13

Tijekom prvog poluvremena do komentatora maksimirskog dvoboja Michaela Stewarta došla je informacija o smrti bivšeg škotskog premijera i jednog od najistaknutijih političara u kampanji za neovisnost Škotske.

Hrvatska nogometna reprezentacija upisala je drugu pobjedu u skupini 1 elitne Lige nacija, u trećem kolu je na maksimirskom stadionu pobijedila Škotsku 2-1 (1-1). Škotska je povela u 32. minuti golom Ryana Christiea, ali je samo tri minute kasnije izjednačio Igor Matanović, što je bio njegov premijerni pogodak u dresu hrvatske reprezentacije. Potpuni preokret se dogodio u 70. minuti kada je Andrej Kramarić zabio za 2-1. Bio je to Kramarićev 30. pogodak u hrvatskom dresu.

Tijekom prvog poluvremena do komentatora maksimirskog dvoboja Michaela Stewarta došla je informacija o smrti bivšeg škotskog premijera i jednog od najistaknutijih političara u kampanji za neovisnost Škotske - Alexa Salmonda. Stewart je inače simpatizer stranke SNP-a, čiji je Salmond bio predsjednik te zagovornik za škotsku neovisnost, priznao je da se susreo s Salmondom prošlog tjedna i da ga je pogodila vijest o njegovoj smrti u blizini Ohrida.

VEZANI ČLANCI:

- Užasna vijest. Bio je div u političkom svijetu. Pitam se, sad kad sam vidio vijest da je ranije tijekom dana održao govor u Makedoniji, je li bio na putu u Zagreb kako bi se priključio navijačima, što je uobičajeno radio. Jedan sablastan statistički podatak. Jedini premijer Škotske koji je dosad bio preminuo bio je Donald Dewar. Bilo je to 11. listopada 2000. godine, tijekom utakmice Škotske. I tad je igrala protiv Hrvatske, bilo je 1:1 - rekao je u eteru Stewart. 

Komentara 1

NI
Nipos18
08:50 13.10.2024.

Oni nama 2 izbornika mi njima 2 premijera... neriješeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije