RUKOMETNI SP

Slovenci rutinski dobili Saudijce, Mađarska bolja od Južne Koreje

Preliminary Round - Hungary v South Korea
Foto: TT NEWS AGENCY/REUTERS
1/3
12.01.2023.
u 20:20

Blaž Janc i Rok Ovniček bili su najefikasniji u slovenskoj reprezentaciji u današnjem susretu. U skupini A Iran s izbornikom Veselinom Vujovićem pobijedio je Čile. Pogledajte i ostale rezultate.

Slovenski rukometaši svladali su Saudijsku Arabiju s 33-19 (16-8) u prvom kolu B skupine Svjetskog prvenstva u Poljskoj i Švedskoj. Slovenci su glatkom pobjedom otvorili ovogodišnje Svjetsko prvenstvo u Katowicama, a s osvojenim bodovima u današnjoj utakmici praktički su već izborili nastup u glavnom dijelu u Krakowu, gdje ih čekaju najbolja tri iz skupine A u kojoj igraju Španjolska, Crna Gora, Čile i Iran.

Standings provided by Sofascore

Blaž Janc i Rok Ovniček bili su najefikasniji u slovenskoj reprezentaciji u današnjem susretu, a obojica su postigli po šest golova.

U prvom dvoboju ove skupine Francuska je u srijedu pobijedila domaćina Poljsku s 26-24.

U skupini A Iran s izbornikom Veselinom Vujovićem pobijedio je Čile s 25-24. Irance je predvodio Oraei sa 7 golova, a Čileance Erwin Feuchtmann također sa sedam pogodaka.

Standings provided by Sofascore

U skupini D Mađarska je nadigrala Južnu Koreju s 35-27 na krilima Lekaia (7) i Rodrigueza (6), dok je u skupini C Zelenortska Republika slavila protiv Urugvaja s 33-25.

Standings provided by Sofascore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije