izbori u fifi

Službeno potvrđeno: Evo tko će biti novi predsjednik FIFA-e

FIFA World Cup Qatar 2022 Preview
Foto: HAMAD I MOHAMMED/REUTERS
17.11.2022.
u 16:00

Ništa novo i spektakularno se neće dogoditi u vrhu svjetske nogometne organizacije.

Predsjednik FIFA-e Gianni Infantino, koji je na čelu te organizacije od 2016. godine, bit će jedini kandidat na izborima u ožujku sljedeće godine kada se bude kandidirao za svoj treći mandat, objavila je svjetska krovna nogometna organizacija u četvrtak.

"Ni jedan savez koji je član FIFA-e nije podnio nikakvu drugu kandidaturu prije kongresa koji će se održati u Kigaliju 16. ožujka sljedeće godine", navodi svjetska nogometna federacija tri dana prije početka Svjetskog prvenstva u Katru (20. studenog-18. prosinca).

Infantino je također najavio da će SP u Kataru biti odlično organizirano te da će svi navijači uživati.

Službeno otvaranje biti će u nedjelju, dok naša reprezentacija igra 23. studenog protiv Maroka od 11 sati. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije