SLOVENAC KASNIO

Soldo napao Novakoviča: Ovo je nečuveno!

Zvonimir Soldo
AFP
21.11.2009.
u 09:42

Eksplodiralo je u svlačionici Bundesligaša Kölna, izvještava njemački Bild. Trener Zvonimir Soldo žestoko se obrušio na svog ponajboljeg nogometaša, kapetana Milivoja Novakoviča.

- Ovakvo ponašanje nisam u životu vidio. Da se igrač žali da ga klub ne poštuje!? Kad sam to čuo, pomislio sam da sam u pogrešnom filmu - izjavio je hrvatski trener kelnskog Bundesligaša u petak, nakon što je u svlačionici, kako navodi Bild, Slovencu rekao sve što misli.

U pozadini svega jest plan kluba da dvojicu slovenskih reprezentativaca, Novakoviča i Mišu Brečka, vrati u Köln što prije nakon utakmice s Rusima u Mariboru. Htio je Soldo da mu se igrači ne opuste previše. Stoga je naručen privatni avion koji je dvojicu Slovenaca trebao vratiti u Köln najkasnije u petak rano ujutro.

Novakovič je tu akciju minirao javno optuživši vodstvo kluba za manjak poštovanja spram vlastitih igrača.

- Odbijam da se Brečka i mene tretira poput problematičnih balavaca - poručio je iz Slovenije Novakovič.

Rečeno - učinjeno! Novakovič je u klub stigao u petak u 14.53. U svlačionicu je ušao odjeven u dres slovenske reprezentacije. Na glavi je imao kapu s tuluma: napis na njoj slavio je plasman Slovenaca na SP!

Uslijedilo je “šamponiranje”. Nakon Solde, Novakoviča je “izribao” i sportski direktor Michael Meier. O kazni u ovom trenutku nitko ne želi govoriti. U klupskom pravilniku stoji da se javno kritiziranje kluba kažnjava s 5000 eura.

S Novakovičem u Kölnu ove sezone imaju isključivo probleme. Njegova najnovija nepodopština s povratkom koštat će klub, prema Bildovim informacijama, neplaniranih desetak tisuća eura.

Pitanje je hoće li Novakovič zaigrati danas (subota) u 13. kolu Bundeslige protiv Hoffenheima.

Komentara 1

GJ
gjuro
11:00 21.11.2009.

Srpska posla.... ...mic po mic pa če sve doči na svoje...svaka moja riječ...inače, imate na POP TV snimak na kojem slovenski reprezentativci svome kolegi ispred kamere pjevaju: \"Kiro (valjda Kirm, ja ih ne poznam), Kiro, za qrac me diro!\"...i takoo u krug...bit če još veselja s tom repkom, zapamtite..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije