Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONAČNA ODLUKA

Sosa odlučio nastupati za Njemačku: 'Gotovo je, moj stav se više ne može promijeniti'

VfB Stuttgart - FC Augsburg
Foto: Tom Weller/DPA/PIXSELL
1/3
08.05.2021.
u 12:28

Razgovarao sam i sa Zlatkom Dalićem, priopćio sam mu svoju odluku, naveo je 23-godišnjak

Borna Sosa (23) odlučio je nastupati za Njemačku. Branič Stuttgarta donio je konačnu odluku i razgovarao sa Zlatkom Dalićem kojem je priopćio svoju odluku. 

- Gotovo je, moj stav se više ne može promijeniti. Zvali su me danas iz HNS-a, razgovarao sam i sa Zlatkom Dalićem, priopćio sam mu svoju odluku i tu više nema povratka. Izbornik je bio korektan, poželio mi je sreću i on je shvatio da se tu više ništa ne može napraviti - rekao je Sosa za 24sata.

Ključne riječi

Komentara 92

Avatar Hrvatska Banovina
Hrvatska Banovina
12:46 08.05.2021.

Dečec izdao si svoju zemlju. Idi i ne vraćaj se.

Avatar Oluja 95'
Oluja 95'
12:57 08.05.2021.

Hrvatska reprezentacija je svetinja. Kome Hrvatska nije prvi i jedini izbor nam ne treba. Mali je kvaran. Za klubove se igra za novac. Ako se prodaje ko zadnja da ne kažem šta Nijemcima za mene nije Hrvat.

Avatar Noldor
Noldor
12:55 08.05.2021.

Ne mogu vjerovati da sam doživio dan da vidim da netko ne želi igrati za Hrvatsku. Hrvatska je svetinja. Hrvatska je iznad svih. Ja bi se odazvalo da me zovu nositi torbe Luki Modriću ili Vlašiću. Svejedno. A ne da bi igrao. Sramota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije