Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽENE I NOGOMET Šveđanka odlučila unovčiti mušku zaluđenost sportom

SP: 200 prostitutki vozit će taksije s navijačima

zan_navija.jpg
import
25.05.2006.
u 13:07

Pisali smo nedavno i, što je možda manje bitno, ali je ipak bitno, prvi u Hrvatskoj o tome kako se prostitutke i makroi pripremaju za Svjetsko nogometno prvenstvo. Tada su iskrsnuli šokantni podaci da će oko 40 tisuća prostitutki, mahom iz istočne Europe, za SP-a, krenuti put Njemačke.

Poduzetni su njemački makroi prijateljice noći odlučili dočekati širom raširenih ruku, gradeći dvjestotinjak bordela oko najvećih njemačkih gradova, domaćina utakmica SP-a. I opet su žene i nogomet, čini se, pronašli zajednički jezik.

No, nisu dame stale na najstarijem zanatu na svijetu. Otkrile su kako mušku zaluđenost pretvoriti u unosan posao. Osim što će, uglavnom one koje sreća nije pomazila, prodavati svoja tijela milijunskom sportskom auditoriju koji će na početku lipnja pohoditi Njemačku, dame će, čak dvije stotine njih, pod vodstvom Šveđanke Ave Johanson, pohrliti u najveće njemačke gradove kako bi vozile  taksije!

Naime, zbog groznice koja će zahvatiti stanovnike, uglavnom muškarce, Nijemci strahuju od prometnih krkljanaca uzrokovanih premalim brojem taksista i prevelikim brojem turista i navijača. Ava Johanson tu je prepoznala svoju priliku i osnovala taksi tvrtku u kojoj rade isključivo žene. Ako su procjene marketinških stručnjaka točne, u mjesec dana, koliko će trajati zaluđenost najvažnijom sporednom stvari na svijetu, zaradit će najmanje 30 milijuna eura.


Najveća gužva u Berlinu

Organizatori Svjetskog prvenstva pazili su na brojne detalje, proširivali ceste, izgrađivali autobusna stajališta, ali, unatoč uloženom trudu, strahuju od gužvi koje će stvarati probleme navijačima, ali i stanovnicima većih njemačkih gradova. Prema prvim stručnim prognozama najveći prometni kaos pogodit će Berlin, i to za igranja posljednje, finalne utakmice. Dakle, taksiji su dobrodošli, čak i oni sa ženama za volanom.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije