Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CADENA SER

Španjolci otkrivaju velike vijesti: Bliži se kraj Luke Modrića, ovo su opcije kapetana vatrenih

LaLiga - Real Madrid v Villarreal
Isabel Infantes/REUTERS
01.02.2024.
u 16:29

Meana vjeruje da je moguća opcija da Luka ode u mirovinu, odnosno da Luka neće nastaviti karijeru bilo gdje, nego da je ipak potrebno nešto što će ga zainteresirati da nastavi igrati nogomet.

Sve je izvjesnije kako će Luka Modrić na ljeto napustiti madridski Real, iako ga Carlo Ancelotti iznimno cijeni, ne može mu zajamčiti sigurno mjesto u početnih 11. 38-godišnji hrvatski kapetan postao je legenda europskog giganta, ali njegovo vrijeme prolazi i morat će prepustiti poziciju mladim snagama. 

GALERIJA Španjolski mediji: Nešto se događa s Lukom Modrićem

LaLiga - Real Madrid v Villarreal
1/5

- On sad igra više nego što bi igrao zbog ozljeda nekih igrača. Plan kluba i Ancelottija jest graditi igru preko Valverdea, Bellinghama, Camavinge i Tchouamenija, a manje preko Kroosa i Modrića. Iako ih Talijan voli, oni su sve više u situaciju da uđu u prvih 11, ali i onda iziđu - rekao je Anton Meana, novinar Cadena Ser. 

Meana vjeruje da je moguća opcija da Luka ode u mirovinu, odnosno da Luka neće nastaviti karijeru bilo gdje, nego da je ipak potrebno nešto što će ga zainteresirati da nastavi igrati nogomet. 

VEZANI ČLANCI:

- Modrić zna da igra više nego što se očekivalo, no zna da njegova uloga u momčadi postaje sekundarna. Koje su opcije za njega? Mogao bi otići u Saudijsku Arabiju pojavi li se nova jaka ponuda. Možda i MLS? Što ako ne dođe do ponude, hoće li završiti sezonu s Realom, odigrati Europsko prvenstvo s Hrvatskom i umiroviti se - rekao je španjolski reporter i dodao kako Modrić ne želi u Arabiju jer ga to ne zanima, ali MLS bi ga mogao privući ako je dobar projekt u pitanju. 

Komentara 2

Avatar HR-Nevini-Vitez
HR-Nevini-Vitez
19:05 01.02.2024.

Bliži se kraj Luke Modrića, opcije kapetana vatrenih su brojne od domoljubnih GNK Dinamo, HNK Zrijnski Mostar, HNK Grude, NK Hrvatski Dragovoljac do putpuno nedomoljubnih FK Dinamo Pančevo, FK Partizan, NK Krka, FC Koper I FK Čelik Zenica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije