NISU TO OČEKIVALI

Španjolski mediji: Sevilla je na Maksimiru bila u agoniji i jedva prošla

GNK Dinamo i FC Sevilla u uzvratu šesnaestine finala UEFA Europske lige
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
25.02.2022.
u 08:33

"Sevilla se oduprla u agoniji", ističu sportske novine AS, dodajući kako je hrvatski prvak pritiskao zadnjih pola sata nakon zabijenog gola.

Španjolski mediji pišu kako se Sevilla neočekivano namučila protiv Dinama u Zagrebu kako bi sačuvala prednost od 3:1 iz prve utakmice te izborila osminu finala Europske lige.

Estadio Deportivo, sportske novine iz Seville, navode kako je trener Julen Lopetegui izašao s najjačom momčadi unatoč tome što ga u nedjelju čeka važan prvenstveni derbi s Betisom, te usprkos prednosti od dva pogotka iz prve utakmice.

"Sevilla je teško prošla zahvaljujući prednosti iz prve utakmice", navodi taj list.

Dinamo je sinoć u uzvratnoj utakmici šesnaestine finala pobijedio 1:0 pogotkom Mislava Oršića iz kaznenog udarca u 65. minuti, no to mu nije bilo dovoljno za prolazak dalje.

"Sevilla se oduprla u agoniji", ističu sportske novine AS, dodajući kako je hrvatski prvak pritiskao zadnjih pola sata nakon zabijenog gola.

I novine Marca napominju kako je drugoplasirana momčad španjolskog prvenstva teško izborila prolazak u iduću rundu.

"Sevilla je izašla kako bi sačuvala rezultat iz prve utakmice. Dinamo je planirao pritisnuti u točno određenom trenutku", dodaje taj dnevnik.

"Ulaznica za osminu finala plaćena je s puno znoja", piše pak lokalno izdanje novina ABC u Sevilli. "Lopeteguijeva momčad je tražila da sudac odsvira kraj siromašne utakmice u kojoj je presudio polemični penal", napomenuo je taj list.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije